Тумба під принтер L-640 Loft design

Код товару:
010384

3 690 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на тумба під принтер L-640 Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал: ДСП
Кількість ящиків: 1
Ширина, см: 64
Висота, см: 80
Глибина, см: 42
Гарантія: 12 міс.
Тумба під принтер L-640 Loft design 

Модель відмінно поєднується з решті колекцією L від компанії Loft-design. Тумба L-640 - відмінний варіант для наповнення офісного простору. Найкраще  поєднується з письмовими столами L-2p, L-3p і Z-110, офісними стелажами L-125, L-190 і мобильной тумбою L-420. Тумба для принтера виконана у тих самих кольорах ЛДСП, що і весь інший модельний ряд. В її дизайні простежуються такий самий мінімалізм, змішаний стиль Лофт і Хай-Тек. Акуратна і компактна тумба для принтера Л-640 відмінно впишеться в дизайн сучасного офісу.  В тумбі має огорожену верхню поверхню для принтера або іншого обладнання, висувний ящик на всю ширину тумби та відділення, закрите двома дверцятами. Всередині відділення присутня поличка, що дозволяє розділити внутрішній простір тумби на дві зони.

Тумба виконана з премиального ЛДСП серії Wood товщиною листа 16 мм. Краї ЛДСП проклеєні кромкою 0,5 і 2 мм на німецькому обладнанні, використання якого дозволяє якісно клеїти кромку, тим самим збільшуючи термін експлуатації виробу. В даній моделі використовуються якісні металеві рейлінгові ручки 128 мм. До нижньої частини тумби для принтера кріпляться пластикові прокладки для захисту підлогового покриття. Висувний ящик кріпиться за допомогою роликових напрямних 35 см класу Люкс. Дверцята кріпляться на металеві петлі.

Тумба для принтера L-640 має стильний зовнішній вигляд, який безсумнівно прикрасить Ваш офісний простір. І при цьому якість використовуваних матеріалів і процесу виробництва роблять цю тумбу дуже надійною і довговічною.

Розміри тумби:

Ширина 640 мм
Глибина 420 мм
Висота 800 мм.

Варіанти забарвлення ДСП

Тумба під принтер L-640 Loft design Тумба під принтер L-640 Loft design Тумба під принтер L-640 Loft design Тумба під принтер L-640 Loft design
Горіх Модена Дуб Борас Венге Луізіана Дуб палена

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари