Постільна білизна Cotton box Tugba fusya

Код товару:
010930

Турецька якість

3 516 грн.

Властивості та опис на постільна білизна Cotton box Tugba fusya
Виробник: Cotton Box
Тканина: Сатин (100% бавовна)
Упаковка: Подарункова коробка
Гарантія: 12 міс.


Постільна білизна Tugba fusya Cotton box пошито з якісної бавовняної тканини - сатину і відноситься до серії преміум-класу. Принт в ніжному забарвленні, з оригінальним візерунком. Варто лише застелити даний комплект, як спальня перетворюється і наповнюється затишком і неповторною атмосферою. Постільна білизна Cotton Box прекрасний подарунок на весілля, день народження або новосілля.

Сатин - одна з найпопулярніших тканин для пошиття постільної білизни. Якісний сатин виготовлений з бавовняних ниток подвійного кручення, завдяки цьому тканина гладка, щільна з приємним блиском. Постільна білизна з сатину витримує безлічі прань, довго не вицвітає і не втрачає шовковистості і м'якості.

Постільна білизна Cotton Box - це відмінна турецька якість, доступна ціна і стильний дизайн. Для виробництва текстилю Cotton Box використовує тільки екологічно чисті, натуральні матеріали, а також безпечні гіпоалергенні барвники.
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари