Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Оптима (Optima) sleep & Fly Fitness

Код товару:
011672

6 018 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний на незалежних пружинах Оптима (Optima) sleep & Fly Fitness
Виробник: Sleep&Fly Fitness
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 130 кг
Висота (см): 23
Матеріал чохла: Тканина стрейч преміум-класу з віскозою
Додаткові властивості: Clima Balance
Вакумна упаковка: Немає

Матрац Оптима (Optima) Sleep&Fly Fitness - це модель помірної жорсткості, з якісним наповненням і хорошими ортопедичними і анатомічними якостями. Основа матраца - посилена система пружин Anatomic Multy Zone 3, яка забезпечує ефективну зональну підтримку тіла під час сну.

Склад матраца Оптима (Optima) Sleep&Fly Fitness

Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Оптима (Optima) sleep & Fly Fitness
  • Чохол - тканина стрейч з віскозою і системою Clima Balance
  • Піна з масажним і ортопедичним ефектами
  • Термовойлок
  • Посилена система пружин Anatomic Multy Zone 3, скріплена по периметру рамою з прокатної сталі
  • Термовойлок
  • Піна з масажним і ортопедичним ефектами
  • Євроборт з піни по периметру

Матрац Оптима (Optima) Sleep&Fly Fitness - це модель, заввишки 23 см, яка витримує до 130 кг на 1 спальне місце і підходить для людей тих, що віддають перевагу сну на твердій поверхні. А так само рекомендується при надмірній вазі, ряду захворювань опорно-рухової системи і для дітей старше за 3-і роки. Матрац Оптима - це здоровий сон, відпочинок хребта і відмінний настрій упродовж усього дня після відпочинку на цьому матраці.


Опис матеріалів матраца (Optima) Sleep&Fly Fitness

Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Оптима (Optima) sleep & Fly Fitness Посилена система пружин Anatomic Multy Zone 3 - це основа матраца, в цьому блоці пружини розташовані незалежно один від одного і поміщені в кишеньки із спанбонда. Це дозволяє більше точково розподіляти навантаження з кожної частини тіла сплячого і забезпечувати максимально правильне положення вашого хребта під час сну. Пружинний блок поділений на три зони і забезпечує делікатну підтримку шийного і грудного відділів, жорсткішу підтримку в районі стегон і комфортну в районі ніг. Для міцності блок скріплений по периметру рамою з прокатної сталі

Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Оптима (Optima) sleep & Fly Fitness Піна з масажним эфектом - це сучасний матеріал, еластичний і пружний. Завдяки хвилястій поверхні забезпечує масажний ефект під час сну. Анатомічний, підлаштовується під контури сплячого людина, а так само не накопичує пил і гіпоалергенний.

Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Оптима (Optima) sleep & Fly Fitness Термовойлок складається із спресованих під великим тиском синтетичних і натуральних волокон і грає роль бар'єру між пружинним блоком і настильними шарами, збільшуючи довговічність конструкціям. А так само надає додаткову жорсткість матрацу і сприяє більше рівномірному розподілу навантаження на спальне місце.

Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Оптима (Optima) sleep & Fly Fitness

Єврокаркас потрібний для підтримки форми матраца і є прямокутними брусками з щільного пенополиуретана, розташованими по периметру. Використання єврокаркаса дозволяє уникнути деформації виробу і подовжує його термін служби.

Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Оптима (Optima) sleep & Fly Fitness Чохол з тканини стрейч (Бельгія) преміум-класу з віскозою (38%), міцний і зносостійкий, дуже простий у відході, приємний на дотик і презентабельний на вигляд.

Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Оптима (Optima) sleep & Fly Fitness Ця система прийшла на зміну эффекту"зима-лето" і завдяки якісній циркуляції повітря у внутрішніх шарах матраца забезпечує комфортний мікроклімат у будь-яку пору року.

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари