Матрац ортопедичний з піною мемори Evolution Fusion Duo (Ф'южен Дуо)

Код товару:
001203

9 976 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний з піною мемори Evolution Fusion Duo (Ф'южен Дуо)
Виробник: Evolution
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 3/4 Середній / Жорсткий, 4 Жорсткий, 3 Середній
Наповнення матраца: Меморі, Без пінополіуретану, Кокосова койра
Навантаження на спальне місце: 120 кг
Висота (см): 22
Додаткові властивості: Climat Control
Гарантія: 18 мес.

Матрац ортопедичний з піною меморі Evolution Fusion Duo (Фьюжен Дуо) - це модель з різнобічною жорсткістю, що дозволяє варіювати рівень комфорту для здорового сну. Основа матраца пятизональный блок незалежних пружин, настилочні шари з кокосової койри і піни Memory. Конструкція розроблена із застосуванням інноваційних технологій на сучасному обладнанні. Поєднання різноманітних і якісних наповнювачів забезпечує прекрасні ортопедичні і анатомічні властивості матраца.

Склад матраца Fusion Duo (Фьюжен Дуо) Evolution

Склад матраца Fusion Duo.

 

1. Знімний чохол з антибактеріальним просоченням і системою Thermo Balans
2. Інноваційний матеріал Memory Foam
3. Кокосова койра
4. Інноваційна система пружин Anatomic Multy Zone
5. Інноваційний матеріал Memory Foam
6. Система вентиляції Smart control Air System
Матрац Fusion Duo (Фьюжен Дуо) Evolution - це двостороння модель, висотою 22 см, чудово підходить для більшості дорослих і для дітей старше 3-х років. Поєднання довговічних матеріалів, розумної ціни і чудових ортопедичних якостей робить матрац Fusion Duo (Фьюжен Дуо) одним з найпопулярніших серед серії Evolution .

 

Опис матеріалів матраца Fusion Duo (Фьюжен Дуо) Evolution

Матрац ортопедичний з піною мемори Evolution  Fusion Duo (Ф'южен Дуо)

Міцний бельгійський стрейч, з високим вмістом волокон натурального походження. Натуральний склад тканини «дихає», абсорбуючи і поглинаючи вологу, плюс має м'яку текстуру. Просочення Ultra Fresh Silpure, відноситься до нового покоління антибактеріальних складів, в яких використовуються унікальні властивості срібла, збагачуючи мікроелементами тканину і тим самим перешкоджаючи появі шкідливих мікроорганізмів.

Матрац ортопедичний з піною мемори Evolution  Fusion Duo (Ф'южен Дуо)

Знімний чохол матраца виготовлений на основі Thermo Balance, створює правильний клімат в ліжку. Завдяки кліматичним волокнам, стабілізується температура під час сну.

Матрац ортопедичний з піною мемори Evolution  Fusion Duo (Ф'южен Дуо)

Система Smart Air System control створює вентиляцію повітря всередині матраца, досягаючи масажного ефекту. Завдяки системи вентиляції матрац прекрасно дихає, не накопичується пил, відводить вологу, забезпечує оптимальний мікроклімат, довговічний.

Матрац ортопедичний з піною мемори Evolution  Fusion Duo (Ф'южен Дуо)

Багаторівнева інноваційна система пружин Anatomic Multy Zone 5 розроблена за принципом регулювання жорсткості за рахунок стиснення пружин різної висоти. Створена напруга в пружинах забезпечує різну жорсткість і пружність в заданих зонах. Зональний розподіл пружин забезпечує надійну підтримку і найкращі анатомічні властивості матраца.

 

Матрац ортопедичний з піною мемори Evolution  Fusion Duo (Ф'южен Дуо)

Кокос - це натуральний матеріал, одержуваний з горіха кокосової пальми. Не піддається гниттю, на довгі роки зберігає пружність і жорсткість, гіпоалергенний. Кокос в складі матраца використовується як жорсткий і пружний прошарок.

 Матрац ортопедичний з піною мемори Evolution  Fusion Duo (Ф'южен Дуо)

Клітинки з «пам'яттю», з яких складається матеріал Memory Foam, реагуючи на температуру і вагу людського тіла, в точності повторюють його контури. Допомагаючи розподілити вагу тіла на набагато більшій площі, комірки з «пам'яттю» знижують тиск особливо чутливих ділянок тіла, таких як голова, плечі, стегна, коліна, ступні майже вдвічі.
Для досягнення максимального ефекту матеріалу Memory Foam рекомендується використовувати матрац при температурі навколишнього середовища не нижче 20°С.
Матрац ортопедичний з піною мемори Evolution  Fusion Duo (Ф'южен Дуо) Висота матраца 22 см
Матрац ортопедичний з піною мемори Evolution  Fusion Duo (Ф'южен Дуо)
Максимально допустиме навантаження на одне спальне місце 120 кг
 
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари