Ліжко дерев'яне Рената Люкс Естелла

Код товару:
019102

Наявність уточнюйте у менеджера

101 - Горіх темний

6 750 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на ліжко дерев'яне Рената Люкс Естелла
Виробник: Эстелла
Матеріал: Дерево
Ізніжжя: Ні
Підйомний механізм: Ні
Основа під матрац: Букові ламелі
Шухляда для білизни: Без шухляди
Висота узголів'я, см: 83
Висота ізніжжя, см: 35
Розміри (ШирxВисxДл), см: +8 см по длине и+6 см по ширине к спальному месту
Особливості: Для спальні, Без матраца

Стережіться підробок!Наша ліцензія 222-9521  перевірити ліцензію

Варіанти виконання

Щит Эстелла Массив Эстелла
Щит бука - це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою дерев'яних струганих брусків. До його незаперечних переваг слід віднести стійкість до деформації, однорідну фактуру і абсолютну екологічність Масив бука - це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою великих дерев'яних струганих брусків. Зверніть увагу, що під масивом не слід розуміти меблі з цільного шматка дерева

Колірна палітра

Цвета Эстелла

Різні відтінки досягаються шляхом нанесення лаку на дерев'яну поверхню. При виготовленні ліжок фабрика Естелла використовує тільки якісні, безпечні та екологічно чисті лаки. Вони гіпоалергенні, не токсичні, мають високі експлуатаційні властивості.

Ламелі (підстава під матрац)

Ламели Эстелла

Ліжко комплектується гнутими ламелями з букової фанери товщиною 8 мм. Завдяки особливій зігнутої формі, ламелі забезпечують додатковий ортопедичний ефект і комфорт. Кількість ламелей на одне спальне місце і відстань між ними.

Відстань між ламелями 4 см 2,5 см
Ціна, за 1 спальне місце включено +1540 грн.

Для матраців на незалежному пружинному блоці рекомендуємо купувати ламелі з відстанню 4 см.

Розмір спального місця може бути по довжині 190 см і 200 см, на ціну це не впливає!

Ліжко Рената Люкс Естелла - це презентабельна модель з натурального дерева з високим узголів'ям і без ізножья. У дизайні превалюють суворі, прямі лінії. Виготовляють дерев'яне ліжко в найрізноманітніших кольорах, що дозволяє підібрати її до будь-якої спальні. Вибрати й купити ліжко з дерева це правильне рішення, адже така модель прослужить дуже довго.

Тумби и комоди

Комод Тесса Комод Вега
Комод Тесса Эстелла Комод Вега Эстелла
Тумба приліжкова Т2 Тумба приліжкова В2
Тумба Т2 Эстелла Тумба В2 Эстелла

Рекомендуемые модели матрасов

Ліжко дерев'яне Рената Люкс Естелла

Матраци на блоці залежних пружин (Боннель)

Пружинний блок типу "Боннель" используеться вже багато років, поєднує в собі бюджетну ціну, надійність і практичність. Складається з пов'язані між собою 5-ти виткових пружин конічної форми. Матраци Боннель мають антоміческімі властивостями, але не являються ортопедичними моделями.

Ліжко дерев'яне Рената Люкс Естелла

Матраци на блоці незалежних пружин (Pocket Spring, Multipocket)

Блок незалежних пружин - це сучасне та інноваційне рішення для комфортного сну. Блок складається з окремих пружин, кожна з яких поміщена в тканинний кишеньку. Кількість пружин від 256 шт на м2 і вище. Кожна пружинка прогинається індивідуально під вагою тіла, що дозволяє рівномірно розподіляти навантаження. Матраци на незалежних пружинах мають відмінні ортопедичними і анатомічними властивостями, а так само позбавлені "ефекту хвилі" і скрипу або шуму під час перевертання.

Ліжко дерев'яне Рената Люкс Естелла

Безпружинні матраци

Це довговічні, безшумні моделі, здатні витримувати найбільші навантаження. Можуть, складаються як з одного шару, так і бути багатошаровими з різних матеріалів. Ціна і ортопедичні якості безпружинних матраців безпосередньо залежать від наповнення (латекс, кокосове волокно, ППУ, піна memory). Так само це єдині моделі які мають такий ефектами як 3D або 5D порізка.

Ліжко дерев'яне Рената Люкс Естелла

Акційні моделі матраців

Ми працюємо безпосередньо з фабриками виробниками, і пропонуємо нашим клієнтам великий вибір аукціонних моделей за приємною ціною. Всі матраци від перевірених виробників, сертифіковані і мають гарантію якості.

2021-11-11

120*195 см можно сделать спальное место ?

К сожалению нет. 120*190 см или 120*200 см только

2021-11-05

Дочке покупала белую кроватку Рената от фабрики Эстелла. Очень классно смотрится. А себе заказали Рената Люкс. Уж очень нравится высокое изголовье. Единственный минус - это срок ожидания ( месяц ). Доставка бесплатная к дому. без заноса.

Амина, мы очень дорожим тем, что вы с нами уже не первый год. Пусть вам на новых кроватях снятся самые "сладкие" сны :))

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою
Безкоштовно

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари