Матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home

Код товару:
019306

7 963 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home
Виробник: Home
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 3 Середній
Наповнення матраца: Латексформ
Навантаження на спальне місце: 150 кг
Висота (см): 21
Додаткові властивості: Ефект "Зима / Літо"
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 5 років

Відеоогляд на матраци серії Home

Матрац Паола Home - це модель з ефектом зима-літо і різнобічною жорсткістю. Основа матраца - трьохзональний пружинний блок. Настилочні шари виконані з якісних матеріалів, з відмінними анатомічними і ортопедичними якостями.

Серія матраців home - це поєднання сучасних матеріалів і технологій. Всі моделі забезпечені посиленою системою підтримки Butterfly, використана глибока прошивка для настильних шарів. А також оптимальна вартість на весь розмірний ряд, привабливий дизайн і  гарантія 5 років на пружинний блок. Матраци home  створені для людей, що піклуються про своє здоров'я і віддають перевагу повноцінному відпочинку.  

Особливості матраца Паола Home:

  • Посилена система кутової підтримки;
  • Глибока прошивка для настильних шарів;
  • Гарантія 5 років на пружинний блок.

Склад Паола Home Матролюкс

Матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home
  • Чохол - стрейч жаккард глибокої прошивки;
  • Latex Foam (латексована піна) з ефектом мікромасажу;
  • Кокосова койра;
  • Пружинний блок Multi Pocket c 3-ма зонами жорсткості, скріплений по периметру подвійною рамою з прокатної сталі;
  • Кутова система підтримки, еврокаркас;
  • Latex Foam (латексована піна) з ефектом мікромасажу;
  • Чохол - стрейч жаккард глибокої прошивки.


Матрац Моніка Home Матролюкс підійде як для дорослих, так і для підлітків. Наповнення матраца продумане і довговічне. З одного боку матрац середньої жорсткості, завдяки наявності в складі латексованою піни з масажним ефектом, а з іншого боку жорсткість вище, за рахунок шару з кокосової койри. В залежності від уподобань і настрою можна вибирати ту чи іншу сторону для сну. Лікарі рекомендують для сну влітку вибирати більш жорстку сторону, а в прохолодне і зимовий час більш м'яку. Якісний зонований блок забезпечить комфортний сон, як на боці, так і на спині. Потужна конструкція посилена додатковими рамками зі сталі і не боїться навантажень, витримує навантаження до 160 кг на 1 спальне місце.

Опис матеріалів матраца Паола Home Матролюкс

Матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home Основа матраца - трьохзональний пружинний блок Multi Pocket. В даному блоці пружини розташовані незалежно один від одного і поміщені в кишеньки з спанбонду. А так же розподілені по зонах в залежності від жорсткості. Таке розташування забезпечує правильну точкову підтримку хребта під час сну, відсутності ефекту коливання і рівномірно розподіляє навантаження по поверхні матраца.
Матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home

Посилення конструкції сталевою рамкою і система кутовий підтримки додає матрацу надійності, збільшує ортопедичний ефект і пружність. Система розташована з боків матраца і істотно підвищує його довговічність.

Матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home

Необхідну жорсткість матрацу надає наявність в його складі кокосової койри. Це природний матеріал з волокон кокосового горіха, екологічно чистий, жорсткий і повітропроникний. Для довговічності кокосову койру латексіруют, цей процес збільшує її термін експлуатації і запобігає випаданню окремих волокон.

Матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home

Latex Foam з хвилястою різкою - це матеріал з ППУ з додаванням натурального латексу. Структура осередків нагадує бджолині стільники, що забезпечує високу пружність і еластичність. Latex Foam легко відновлює форму після тиску, підставитися і рівномірно розподіляє навантаження, відмінно пропускає повітря. Хвиляста порізка усілдівает масажний ефект, допомагає розслабитися, а так само забезпечує більш комфортну анатомічну підтримку.

Матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home

Еврокаркас необхідний для підтримки форми матраца та являє собою прямокутні бруски з щільного пінополіуретану, розташовані по периметру. Використання Єврокаркасом дозволяє уникнути деформації виробу і продовжує його термін служби.

Матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home

Чохол з стрейч-жаккарда глибокої прошивки, міцний і зносостійкий, приємний на дотик і презентабельний. Його особливість неймовірна м'якість і комфорт.

Матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home

Ефект "зима/літо" в матраці досягається завдяки використанню овечої вовни і натуральної бавовни. Для забезпечення прохолоди, свіжості і гігроскопічності річна сторона матраца простьобаний з бавовняною ватою, а для створення комфортного мікроклімату взимку чохол простегівают з натуральною вовною.

Матрац ортопедичний мультизональний Матролюкс Паола Home

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари