Матрац на незалежних пружинах з кокосом Матролюкс Хані YELLOW

Код товару:
019574
До конца акции осталось:

5 719 грн.

8 288 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац на незалежних пружинах з кокосом Матролюкс Хані YELLOW
Виробник: Yellow
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 3/4 Середній / Жорсткий
Наповнення матраца: Кокосова койра, Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 140 кг
Висота (см): 22
Додаткові властивості: Ефект "Зима / Літо"
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 24 міс.

Матрац Хані YELLOW Матролюкс - це  модель з різнобічної жорсткістю. Основа матраца - підсилений п'ятизональний пружинний блок. Настилочні шари виконані з якісних матеріалів, з відмінними анатомічними і ортопедичними якостями.

Серія матраців YELLOW - це елітні моделі з якісним наповненням, спеціально розроблені для людей, що піклуються про своє здоров'я і віддають перевагу повноцінний відпочинок. Кожна модель матрацу з серії   YELLOW володіє мікромассажним ефектом, який згідно з дослідженням вчених, робить благотворний вплив на сон і улучает на 25% комфорт і якість відпочинку.

Склад Хані YELLOW Матролюкс 

матрас Хани
  • Чохол - BeautySonno
  • Air Foam
  • Кокосова койра
  • Termofiber
  • 5 зонний пружинний блок Pocket Spring з підсиленням
  • Termofiber
  • Foam mix
  • Чохол - BeautySonno
  • Еврокаркас

Матрац Хані YELLOW - модель з ефектом "зима-літо" і висотою 22 см, підійде як для дорослих так і для підлітків. Наповнення матраца продумане і довговічне. З одного боку матрац середньої жорсткості, а з іншого боку жорсткість - помірно-жорстка, за рахунок наявності кокосової койри. В залежності від уподобань і настрою можна вибирати ту чи іншу сторону для сну. Лікарі рекомендують для сну влітку вибирати більш жорстку сторону, а в прохолодне і зимовий час більш м'яку. Якісний зонований блок забезпечить комфортний сон як на боці, так і на спині. Потужна конструкція посилена додатковими рамками зі сталі і не боїться навантажень, витримує навантаження до 140 кг на 1 спальне місце

Опис матеріалів матраца Хані YELLOW Матролюкс

Матрац на незалежних пружинах з кокосом Матролюкс Хані YELLOW Основа матраца - п'ятизональний пружинний блок Pocket Spring. В даному блоці пружини розташовані незалежно один від одного і поміщені в кишеньки з спанбонду. А також розподілені по зонах в залежності від жорсткості. Таке розташування забезпечує правильну точкову підтримку хребта під час сну, відсутності ефекту коливання і рівномірно розподіляє навантаження по поверхні матраца.
Матрац на незалежних пружинах з кокосом Матролюкс Хані YELLOW

Посилення конструкції сталевою рамкою і система кутовий підтримки додає матрацу надійності, збільшує ортопедичний ефект і пружність. Система Butterfly розташована з боків матраца і істотно підвищує його довговічність.

Матрац на незалежних пружинах з кокосом Матролюкс Хані YELLOW

Необхідну жорсткість матрацу надає наявність в його складі кокосової койри. Це природний матеріал з волокон кокосового горіха, екологічно чистий, жорсткий і повітропроникний. Для довговічності кокосову койру латексіруют, цей процес збільшує її термін експлуатації і запобігає випаданню окремих волокон.

Матрац на незалежних пружинах з кокосом Матролюкс Хані YELLOW

Foam mix – це інноваційний матеріал, розроблений фабрикою Матролюкс. Він складається з суміші різного по своїй щільності пінополіуретану (ППУ) і має підвищену довговічність і здатність витримувати навантаження, відмінною еластичністю і повітропроникністю.

Матрац на незалежних пружинах з кокосом Матролюкс Хані YELLOW

Air Foam - спеціальна піна з хвилястою порізкою, для досягнення мікромассажним ефекту, наявність цього прошарку в матраці підвищує комфорт сну, сприяє розслабленню і більш швидкому відновленню сил.

Матрац на незалежних пружинах з кокосом Матролюкс Хані YELLOW Termofiber складається із спресованих під великим тиском синтетичних і натуральних волокон і грає роль бар'єра між пружинним блоком і настильними шарами, збільшуючи довговічність конструкцій. А так же додає додаткову жорсткість матрацу і сприяє більш рівномірному розподілу навантаження на спальне місце.
Матрац на незалежних пружинах з кокосом Матролюкс Хані YELLOW

Чохол з  тканини Beauty Sonno, міцний і зносостійкий, приємний на дотик і презентабельний. Його особливість неймовірна м'якість і комфорт.

Матрац на незалежних пружинах з кокосом Матролюкс Хані YELLOW

Ефект "зима/літо" в матраці досягається завдяки використанню овечої вовни і натуральної бавовни. Для забезпечення прохолоди, свіжості і гігроскопічності річна сторона матраца простьобаний з бавовняною ватою, а для створення комфортного мікроклімату взимку чохол простегівают з натуральною вовною.

Відеообзор матраца Хані YELLOW Матролюкс

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари