Фильтры

Цiна

1643 грн. - 7170 грн.

Кількість відділень для взуття

Висота, см

41 - 200

Ширина, см

55 - 101

Глибина, см

17 - 40

Тумби для взуття 

популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні
популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні

Ці тумби для взуття в березні 2024

Тумби для взуття Ціна
Тумба для взуття SL-51-WB Stella білий глянець Miromark 2 736 грн.
Тумба для взуття О-03 (ліва) Maxi Mebli 2 617 грн.
Пуф для передпокою Толедо Метал-дизайн Лофт 3 738 грн.
Тумба для взуття 2Д.600 Лофт Комфорт-меблі 2 720 грн.
Тумба для взуття 1Ш.600 Вендо Комфорт-меблі 1 643 грн.

Найчастіні питання про Тумби для взуття

Тумба для взуття в інтер'єрі

Тумби для взуття в Дніпрі

На противагу поширеній думці красива взуття не тільки жіноча слабкість. Чоловіки теж люблять здійснювати покупки, особливо якщо це пара хороших туфель або кросівок. Інтернет повний порадами щодо правильного догляду за взуттям. Але ключовим моментом залишається організація зберігання. І тут як не можна, до речі, буде тумба для взуття в передпокій або гардеробну, адже у кожної пари має бути своє місце.

Планування квартир майже не передбачає великий передпокою і тому рідко коли вдається використовувати повноцінний гарнітур. Найчастіше меблі для прихожей це два-три елементи, компактні і багатофункціональні. Наприклад, шафа-купе з дзеркальними фасадами, служить не тільки для зберігання верхнього одягу, але дає можливість оглянути себе перед виходом. Зручна тумба для взуття з сидінням економить місце, полегшує процес перевзування.

Гармонійне поєднання меблів коригує недоліки планування. Поєднання взуттєвої тумби з білим, настінним дзеркалом виглядає виграшно і візуально розширює простір. Для жителів великих міст не проблема купити дзеркало в передпокій Дніпро , Києва чи Харкова рясніють меблевими магазинами. А ось для жителів передмістя і невеликих сіл вигідніше буде здійснювати покупку онлайн.

Як купити тумбу для взуття вигідно?

Вдала покупка & ndash; це не тільки коли заплатив менше, ніж розраховував, але і радість від придбання якісного товару. Добротність тумби для взуття безпосередньо залежить, з якого матеріалу вона зроблена:

  • Натуральне дерево . Тумби з нього міцні і надійні, ідеальні для інтер'єру в класичному стилі. Благородно виглядає передпокій в кольорі & laquo; горіх & raquo; або & laquo; венге & raquo;.
  • МДФ і ДСП . Недорогі, сучасні матеріали. Хоч і поступаються по довговічності деревині, але виграють в плані забарвлень і дизайну.
  • Метал використовують для відкритих тумб з м'яким сидінням. Такий варіант підходить для стилю прованс і лофт.

Затишна передпокій надовго запам'ятатися гостям і буде радувати господарів. Але втілити креативні ідеї інтер'єру в маленькому приміщенні складно. Ставку варто зробити на акцентні деталі. Для цього підійде сімейний фотоколаж, тумба пуф для взуття в стилі печворк, яскравий килимок або світлодіодна люстра.

Перед покупкою необхідно розрахувати бюджет, визначити розміри і колірну палітру майбутньої тумби. Перевагу варто віддавати товарам від відомих виробників. Уточнюйте наявність сертифікатів і термін гарантії.

В інтернет магазині Світ будинку часто проходять акції і розпродажі. Так само можна заощадити, використовуючи безкоштовну доставку. Ми пропонуємо купити тумбу для взуття з сидінням або без нього, на вигідних умовах. При необхідності допоможемо оформити розстрочку або оплату частинами. А так же проконсультуємо щодо якості товару та його комплектації.

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.