Матрац ортопедичний Denim Dandy

Код товару:
023005
До конца акции осталось:

3 497 грн.

4 213 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Denim Dandy
Виробник: Denim
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Пінополіуретан, Повсть
Навантаження на спальне місце: 130 кг
Висота (см): 20
Матеріал чохла: Стрейч
Додаткові властивості: Ефект "Зима / Літо"
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Матрац ортопедичний Denim Dandy - це двостороння модель помірної жорсткості. Матрац оснащений надійною системою підтримки на основі пружинного блоку Pocket Spring. Дана модель призначена для тих, хто вважає за краще спати на жорстких поверхнях, а також для людей з вагою більше 90 кг Підвищена міцність матраца дозволяє йому витримувати значну вагу тривалий час.

Склад матраца Denim Dandy

 

Матрац ортопедичний Denim Dandy
  • Чохол - тканина стрейч з об'ємною прошивкою
  • Піна
  • Extra felt з подвійним рівнем захисту
  • Пружинна система «Pocket Spring»
  • Посилений евроборт з піни по периметру.

Висота матраца Denim Dandy - 20 см, максимальне навантаження на 1 спальне місце - 130 кг. В основі матраца-блок незалежних пружин Pocket Spring, який забезпечує правильне положення хребта під час сну. Настилочні шари підвищують комфортабельність і додають необхідні анатомічні властивості. Приємний бонус - ефект зима/літо. Матрац розрахований на високі навантаження і представлений у всіх популярних розмірах, так само є можливість замовити нестандартний розмір.

 

Опис матеріалів і властивості матраца Denim Dandy

 

Матрац ортопедичний Denim Dandy

Pocket Spring - в даному блоці пружини розташовані незалежно один від одного і поміщені в кишеньки з спанбонду. Таке розташування забезпечує правильну точкову підтримку хребта під час сну, відсутність ефекту коливання і рівномірно розподіляє навантаження по поверхні матраца.

Матрац ортопедичний Denim Dandy

Пінополіуретан - це сучасний матеріал, еластичний і пружний. Анатомічний, підлаштовується під контури сплячого людина, а так само не накопичує пил і гіпоалергенний.

Матрац ортопедичний Denim Dandy

Extra Felt служить захисною прошарком між пружинним блоком і м'якими шарами матраца. Він забезпечує додаткову пружність, підвищує експлуатаційні характеристики матраца.

Матрац ортопедичний Denim Dandy

Єврокаркас необхідний для підтримки форми матраца і являє собою прямокутні бруски з щільного пінополіуретану, розташовані по периметру. Використання еврокаркаса дозволяє уникнути деформації виробу і подовжує термін його служби.

 

Матрац ортопедичний Denim Dandy

Чохол виконаний з бельгійського стрейча з високим вмістом еластичних волокон, тривалий час не втрачає форму і відмінно пропускає повітря, не вицвітає. Тканина не електризується і приємна на дотик.

Матрац ортопедичний Denim Dandy

Ефект зима-літо в матраці досягається завдяки використанню овечої вовни і натуральної бавовни. Для забезпечення прохолоди, свіжості і гігроскопічності літня сторона матраца простібана з бавовняною ватою, а для створення комфортного мікроклімату взимку чохол простегивают з натуральною вовною.

 

 



 

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари