Матрац ортопедичний Denim Capri

Код товару:
023088
До конца акции осталось:

3 987 грн.

5 316 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Denim Capri
Виробник: Denim
Тип матраца: Безпружинні
Жорсткість матраца: 4/5 Жорсткий / Підвищена жорсткість
Наповнення матраца: Пінополіуретан, Меморі
Висота матраца: 18-23 см
Висота (см): 19
Ціновий сегмент: Середній
Матеріал чохла: Стрейч
Додаткові властивості: Ефект "Зима / Літо"
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Матрац ортопедичний Denim Capri - це беспружиная модель c різнобічною жорсткістю і ефектом пам'яті. Дана модель призначена для тих, хто вважає за краще спати на жорстких поверхнях. Матрац поєднує відмінні ортопедичні та анатомічні якості, розумну ціну і довговічні матеріали.

Склад матраца Denim Capri

Матрац ортопедичний Denim Capri
  • Чохол - тканина стрейч з об'ємною прошивкою
  • Піна Memory Foam
  • Пінополіуретан.

Матрац Denim Capri витримує навантаження 130 кг на 1 спальне місце. Модель висотою - 19 см, комфортабельна і забезпечує правильне положення хребта під час сну. Приємний бонус - ефект зима/літо. Матрац розрахований на високі навантаження і представлений у всіх популярних розмірах, так само є можливість замовити нестандартний розмір.

 

Опис матеріалів і властивості матраца Denim Capri

Матрац ортопедичний Denim Capri

 

Піна Memory Foam - це високоеластичний матеріал з ефектом пам'яті, яка реагує на масу і температуру тіла і самостійно адаптується до форми і ваги сплячої людини. Даний наповнювач дуже анатомічні і сприяє комфортному сну, так як делікатно підтримує і не перетискає судини.

 

Матрац ортопедичний Denim Capri Пінополіуретан - це сучасний матеріал, еластичний і пружний. Анатомічний, підлаштовується під контури сплячого людина, а так само не накопичує пил і гіпоалергенний.

 

Матрац ортопедичний Denim Capri Чохол виконаний із бельгійського стрейчу з високим вмістом еластичних волокон, тривалий час не втрачає форму і відмінно пропускає повітря, не вицвітає. Тканина не електризується і приємна на дотик.

 

Матрац ортопедичний Denim Capri

Ефект зима-літо в матраці досягається завдяки використанню овечої вовни і натуральної бавовни. Для забезпечення прохолоди, свіжості і гігроскопічності літня сторона матраца простьобаний з бавовняною ватою, а для створення комфортного мікроклімату взимку чохол простегивают з натуральною вовною.

 

 



 

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари