Фильтры

Ціна

471 грн. - 5128 грн.

Ширина, см

20 - 200

Висота, см

3 - 116

Полиці 

популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні
популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні

Ці полиці в березні 2024

Полиці Ціна
Полиця навісна АС-49 біла Белль Санті Меблі 1 273 грн.
Полка Х-15 графіт Х-Скаут Санті Меблі 3 813 грн.
Полиця Квадро 370х370 (3 шт) Оксфорд Комфорт-меблі 1 078 грн.
Полиця Асті MiroMark 633 грн.
Полиця навісна АС-50 біла Белль Санті Меблі 1 427 грн.

Найчастіні питання про Полиці

ТОП-3 недорогих товарів з цієї категорії в MirDoma:
Що б уникнути безладу і захаращення в квартирі або офісі, перш за все не варто накопичувати зайві речі, а так само використовувати багатофункціональну меблі. Але допомогти зі зберіганням речей можуть і звичайні навісні полки. Книги, сувеніри, фотографії в рамках, м'які іграшки, домашні рослини і побутова техніка - це все знайде своє місце на полиці.
Навісні полиці бувають, відкриті і закриті. Матеріал для виготовлення: ДСП, МДФ, пластик, кований метал, скло, дерево. Традиційна форма навісний полки - прямокутна або квадратна, але дизайнерські рішення не знають кордонів і тому можна придбати круглу, овальну або трикутну модель. Кутові полиці дозволяють грамотно використовувати вільний простір і займати так звані "сліпі зони" в обстановці.
Сучасний навісний полки часто самі по собі виглядають як прикраса інтер'єру, особливо дитячі моделі. Вони можуть бути прикрашені різьбленням, стразами, фотодруком. Якщо Ви вирішили купити полку для книг, то вибирайте закриту модель зі скляною або непрозорою дверцятами. Так як книги не дуже люблять прямі сонячні промені і пил. А ось для сувенірів і фотографій підійдуть відкриті моделі. & Nbsp; Для кімнатних рослин найкраще купити полку з вологостійких матеріалів або зі спеціальним покриттям. Якщо Ви володар колекції, яку можна розташувати на полицях, використовуйте моделі і з підсвічуванням, так експонати будуть виглядати більш привабливо і оригінально.
Вішати полки на стіну можна не тільки один над одним, а розташувати на деякому відстані, в шаховому положенні або драбинкою. Для маленької кімнати краще вибрати 2-3 короткі полички, ніж одну довгу і громіздку. & Nbsp;
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.