Фильтры

Ціна

1249 грн. - 5440 грн.

Секція для сумок

Секція для парасольок

Расширенный поиск

Вішалки для одягу 

популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні
популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні

Ці вішалки для одягу в березні 2024

Вішалки для одягу Ціна
Вішак Duke білий Signal 1 694 грн.
Вішак Eris білий Signal 1 621 грн.
Вішак PAN/15/9 Герман БРВ 3 310 грн.
Вішак Duke чорний Signal 1 694 грн.
Вішак для підлоги Sander чорний/бук Signal 2 279 грн.

Найчастіні питання про Вішалки для одягу

ТОП-3 недорогих товарів з цієї категорії в MirDoma:
Найкращі товари в категорії "Вішалки для одягу" в минулому році на сайті:
ТОП-3 преміум товарів з цієї категорії в MirDoma:

Потрапляючи вперше в незнайоме приміщення (квартиру, офіс, кафе та ін.) Ми з цікавістю оглядаємо обстановку і часто не помічаємо такий простий і ні вигадливий елемент інтер'єру як вішалка. Але в будь-якої речі закладена краса і оригінальність. Зазнавши безлічі змін, сучасна вішалка еволюціонувала від простого цвяха, вбитого в стіну до стильної та функціональної конструкції. & Nbsp;

У маленькому передпокої або невеликому офісі не поміститися великий орної шафа або шафа купе, а зберігати куртки, парасольки і сумки необхідно. Компактна вішалка настінна або підлоги якраз буде до речі.

Давайте розберемося, як підібрати і купити вішалку в передпокій , що б вона не тільки радувала своїм зовнішнім виглядом, але і прослужила довго . В основному вішалки робитися на два типи: підлогові і настінні. Існують так само незвичні рішення у вигляді пристінних або стельових моделей.

Настінні вішалки найпоширеніші - вони недорогі, займають мало місця і витримують найнеобхідніше кількість одягу. Найчастіше вішалка настінна доповнюється дзеркалом і тумбою для взуття.

Підлога вішалки різноманітніші і функціональні, витримують більшу вагу. Являють собою стійку з гачками, які розташовані на різній висоті. Верхня частина зазвичай призначена для головних уборів, середня для верхнього одягу, нижня для сумок і пакетів. У деяких моделях в підставі передбачений відділ для зберігання парасольок, з поглибленням для стоку води. Якщо Ви вирішили купити вішалку підлогову , зверніть увагу:

  • Наскільки важкий і міцну основу (від цього залежить стійкість). Саме надійне підгрунтя з каменю, металу або масиву дерева.
  • Чи ретельно оброблені гачки, що б вони не пошкодили одяг.
  • Якщо є декоративне закінчення на гачках у вигляді кульок або конусів, то складніше або неможливо повісити одяг за петельку.
  • Для не рівно статі призначені вироби на 3-х ніжках, так як на 4-х вішалка буде хитатися.
  • У розбірних моделях, з великим кількість деталей, з часом виникає потреба підкрутити болти в місцях з'єднання.

Якщо Ви хочете купити вішалку в передпокій з металу, зверніть увагу на ковані моделі. Вони ефектні, витончені і дуже довговічний. & Nbsp; До недоліків можна віднести високу вартість і складність транспортування, цельнокование моделі зазвичай не розбірні. Металева підлогова або вішалка прекрасно підійде до інтер'єру в стилі лофт, прованс, мінімалізм або хай тек.

Дерев'яна вішалка - це втілення елегантності та вишуканості. Буде доречна в кімнаті, оформленої в класичному стилі, кантрі або скандинавському. Важливо щоб дерев'яна вішалка була з вологостійким покриттям і ретельно відполірована.
Вішалки з ДСП і МДФ дешевше, ніж інші, але не менш красиві і міцні. Зазвичай з цих матеріалів виготовляють настінні вішалки або підлогові не розраховані на велику кількість верхнього одягу.
Пластикова вішалка недорога, але і не довговічна. Підійде тільки для легких дитячих або літніх речей.
На нашому сайті представлено досить багато моделей вішалок від різних виробників. & Nbsp; А значить, Вам не важко буде підібрати і купити підлогову вішалку або настінну підходить за конструкції, розміром і зовнішнім виглядом.

& nbsp;

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.