Фильтры

Ціна

2889 грн. - 29330 грн.

Висота, см

0 - 202

Ширина, см

0 - 435

Глибина, см

0 - 47

Стінки у вітальню 

популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні
популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні

Ці стінки у вітальню в квітні 2024

Стінки у вітальню Ціна
Модульна стінка MS-05-4 Maxi Mebli 12 566 грн.
Модульна стінка MS-06-2 Maxi Mebli 12 177 грн.
Модульна стінка MS-07-3 Maxi Mebli 19 058 грн.
Модульна стінка MS-06-4 Maxi Mebli 11 892 грн.
Модульна стінка MS-06-3 Maxi Mebli 11 892 грн.

Найчастіні питання про Стінки у вітальню

Стінка

Вітальня це ідеальне місце для сімейних вечірніх посиденьок. Тут можна і гостей прийняти, і біля телевізора всією сім'єю відпочити. Від того, наскільки правильно ви підберете меблі для вітальні, залежить і затишок в ній. Обов'язковими атрибутами є крісла, зручний диван і, звичайно ж, обов'язкова меблі стінки. Сучасні стінки відрізняються величезним різноманіттям форм і варіантів дизайну. У вас є прекрасна можливість обставити вітальню красиво, стильно і ні в якому разі не стандартно. Як правильно підібрати меблеву стінку? Якими критеріями слід керуватися в першу чергу? Багато що залежить від бюджету покупки. Якщо ви маєте в своєму розпорядженні значною грошовою сумою, то ваш варіант міцне, практичне, екологічно чисте дерево. Найдорожчими і респектабельними є вироби з дуба, ясена, червоного дерева. Береза ​​і сосна трохи дешевше, але теж мають неабиякий попит. Варіанти з меншою вартістю конструкції, виконані з МДФ або ДСП. Не менш важливий момент це вибір відповідного дизайну. Залежно від конструкції, виділяють прямі, П-образні і Г-образні. Вибір стильових варіантів вражає. Зупинимося докладніше на найпоширеніших з них.

                                       Класика

Стінки у вітальню Це традиційна меблева стінка з платтяним і книжковим шафами, баром, нішею для телевізора і антресолями. Є дуже зручні висувні ящики для білизни та одягу (така конструкція грає роль комода). Класичні стінки не втратили своєї актуальності, тому широко представлені в меблевих магазинах.

 Гірка

Невелика компактна стінка у вітальню для маленької сім'ї. Красива витончена конструкція стане справжньою родзинкою вашого інтер'єру. Горки обладнані невеликими поличками для зберігання декоративного посуду і сувенірів.

Кутові стінки

Ця конструкція займає 2 стіни. Гарнітур збирається з модульних шаф, які легко переставляються між собою, або представляють собою корпусні меблеву стінку. Обов'язковою умовою є наявність шафи або кутового пенала.

Модульна стінка в кімнату

Справжня знахідка для любителів міняти інтер'єр і робити перестановки. Є набір шаф, полиць, консолей, тумб, які, як в дитячому конструкторі, легко міняються місцями. З огляду на велику популярність модульної техніки, на ринку представлені найрізноманітніші стилі: від класики до високотехнологічного. Тепер ви зможете, не купуючи нові меблі, міняти свій інтер'єр.

Міні-стінки в вітальню

Цей варіант для тих, хто віддає перевагу мінімалістичному стилю. Громіздких великовагових шаф ви тут не знайдете. Тільки мініатюрні полички, на які можна поставити сувеніри, фото або книги. Міні-стінка прекрасно підійде для маленької кімнати в Україні. Вона займає мінімум місця, створюючи ілюзію простору. Велика кількість блискучих поверхонь і скла також сприяє візуальному збільшенню кімнати.

Критерії вибору

Отже, зупинимося на тих факторах, які мають найбільший вплив на вибір меблевої стінки для вітальні.

  • Конфігурація і розміри кімнати. Для просторій прямокутної кімнати підійде комплект на всю довжину стіни. Невелике приміщення можна обіграти кутовий конструкцією або стінкою-гіркою. Якщо ваша кімната має неправильну конфігурацію, то доцільно замовити меблі за індивідуальним проектом.
  • Місткість елементів стінки. Корпусні меблі купують з таким розрахунком, щоб підтримувати в будинку ідеальний порядок. Містка і, разом з тим, компактна конструкція дає можливість розмістити її в невеликому приміщенні з максимальною користю. Якщо у вас велика бібліотека в Києві, то визначальним фактором стане наявність полиць для книг. Якщо у вас багато красивого посуду, яку не соромно виставити напоказ, бажано вибрати стінку із заскленими шафами.
  • Можливість розміщення побутової техніки.
  • Матеріал виготовлення. Тут все залежить від бюджету покупки. Є у продажу і поєднання різних матеріалів.
  • Поєднання з іншими елементами інтер'єру. Легка конструкція веселенького забарвлення. А строгі шафи з різьбленням навряд чи будуть органічно виглядати в високотехнологічному інтер'єрі.

Як придбати меблеву стінку в інтернеті

Вас цікавить покупка меблевої стінки? Ви можете зробити придбання на сайті інтернет-магазину Світ Будинки. Виявляється, інтернет-шопінг нітрохи не менш захоплюючий, ніж звичайний. Невисокі ціни, хороший вибір високоякісних сертифікованих виробів, високий рівень сервісу все це чекає вас. Вся продукція, зазначена в каталозі, виконана з екологічно чистих матеріалів і повністю відповідає вимогам щодо безпечної експлуатації. Гранично простий інтерфейс сайту дасть вам можливість витрачати мінімум часу на покупки. Вибирайте і оформляйте заявку на сподобалися вам моделі. Купівля порадує вас в самий найближчий час.

Стильні стінки в магазині Mirdoma

Меблева стінка це те без чого важко уявити квартиру або будинок, адже вона поєднує в собі функціональність і красу. Раніше їх размешали тільки в вітальні, але сучасні підходять для дитячої кімнати та передпокою. Стандартна стінка для вітальні служить місцем для зберігання святкової посуду, книг і сувенірів. А так же має тумбу або нішу під телевізор. Моделі для спальні або дитячої додатково оснащені шафою або комодом.

Меблеві стінки бувають трьох видів:

  • Класична. Цілісна і містка конструкція, яка прийшла до нас з радянських часів. Її розташовують уздовж однієї стіни в залі. Складається з шафи, серванта для посуду, бару, комода і антресолей.
  • Модульна. Це гарнітур з різних елементів, виконаних в одному стилі. Модулі можна розташовувати поруч або окремо одна об одну, при необхідності міняти місцями.
  • Кутова. Може бути як модульної, так і цілісної, її особливість наявність кутового елемента в конструкції. Її варто купити в невелику вітальню або однокімнатну квартиру.

Стильні сучасні стінки в спальню і не тільки

Різноманітність стилів і матеріалів дозволило створити універсальні стінки, які підходять для будь-якої кімнати. Все більше в сучасному інтер'єрі цінуватися меблі в стилі лофті мінімалізм, за свою простоту і функціональність.

Найбільш затребувані матеріали для стінок це ДСП і МДФ. Їх переваги в доступній ціні, широкій палітрі і універсальності. Поєднуючи ці два матеріали можна створити недорогі конструкції, як в класичному стилі, так і ультрасучасному. Оригінальність дизайну досягається при використанні декоративних вставок зі шкіри, скла, пластику або металу.

Якщо необхідне купити модульну стінку у вітальню при невеликих розмірах, то підійде популярна компоновка у вигляді гірки. Вона компактна і відрізняється різною висотою елементів, які шикуються в ряд від низьких до високих. Складається гарнітур з шафи або вітрини, низькою тумби під телевізор і середньої висоти комода.

Перед тим як купити стінку найголовніше визначитися з її призначенням, що і де буде зберігатися, які габарити, колірне рішення і стиль. Останнім часом все більшої популярності завойовує білий колір, він не тільки урочистий, але і практичний в догляді. Для тих, хто не любить частих прибирань меблі в світлих відтінках виняткова знахідка.

Самий різноманітні стінки в Україні інтернет магазин Світ Будинки пропонує від перевірених виробників. Ми співпрацюємо з такими фабриками як Gerbor, BRW і MiroMark. Продукція цих компаній протягом багатьох років є хітами продажів. Вам треба тільки визначитися, для якої кімнати потрібна стінка, а ми підберемо необхідну модель за оптимальною ціною і в потрібному дизайнерському рішенні. У нас ви знайдете стінки в строгих, класичних відтінках, а так само і легкі, функціональні моделі з яскравими фасадами, підсвічуванням і хромованими елементами.

Використовуючи зручний фільтр для пошуку в інтернет магазині MIRDOMA можна підібрати по каталогу і купити гірку в зал в Дніпрі або замовити доставку в будь-яке інше місто України.

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.