Ліжко Гармонія-4 ТеМП

Код товару:
009515

Гарантія 12 місяців

9 431 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на ліжко Гармонія-4 ТеМП
Виробник: ТЕМП
Матеріал: Дерево
Ізніжжя: Ні
Підйомний механізм: Ні
Основа під матрац: Букові ламелі
Шухляда для білизни: Без шухляди
Висота узголів'я, см: 92
Розміри (ШирxВисxДл), см: +10 см по ширині і +8 см по довжині
Особливості: Без матраца, Для спальні

Ліжко Гармонія-4 - відмінний вибір для вашої спальні! Ліжко виконане з високоякісної і екологічно чистої деревини вільхи. Термін виготовлення і поставки покупцеві від двох тижнів до місяця (в залежності від завантаження виробництва) з дня внесення передоплати.

  • Комплектується ламельною підставою;
  • Відстань між ламелями 8 см;
  • Можна виготовити посилені ламелі з кроком 4 см або 2,5 см;
  • Ціни за ліжко вказані без матраца;
  • Рекомендуємо компонувати з тумбочками Т1-Т5 (темп) Тумбочка Т6 виконаними в такому ж дизайні.

Матеріали

Ліжко Гармонія-4 ТеМП

Деревина ольхи - це природний матеріал, середньої міцності (94 P/мм²), з гарною фактурою, дуже податливий для різьблення і склейки, щільність деревини 510-550 кг/м3.

Ліжко Гармонія-4 ТеМП

Масив ольхи – це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою великих дерев'яних струганих брусків. Зверніть увагу, що під масивом не слід розуміти меблі з цільного шматка дерева.

Кольорова палітра

Доплата за білу фарбу №50 або чорну №40 + 10%

Ліжко Гармонія-4 ТеМП

Ліжко покривається шовковисто-матовими поліуретановими лаками німецького виробництва. Зразки забарвлення ліжка дають уявлення про колір, але не можуть передати його точно. Готові меблі може відрізнятися відтінком. Однією з відмінних рис меблів з натурального дерева є зміна відтінку кольору, в залежності від вихідного матеріалу, кута огляду і освітленості приміщення.

Додаткова комплектація

(подивитися ціни)

Ламелі встановлені частіше

Висувний ящик

Ліжко Гармонія-4 ТеМП Ліжко Гармонія-4 ТеМП

Рекомендовані моделі матраців

Ліжко Гармонія-4 ТеМП

Матраци на блоці залежних пружин (Боннель)

Пружинний блок типу "Боннель" використовується вже багато років, поєднує в собі бюджетну ціну, надійність і практичність. Складається з пов'язаних між собою 5-ти виткових пружин конічної форми. Матраци Боннель мають антомічні властивості, але не є ортопедичними моделями.

Ліжко Гармонія-4 ТеМП

Матраци на блоці незалежних пружин (Pocket Spring, Multipocket)

Блок незалежних пружин - це сучасне та інноваційне рішення для комфортного сну. Блок складається з окремих пружин, кожна з яких поміщена в тканинний кишеньку. Кількість пружин від 256 шт на м2 і вище. Кожна пружинка прогинається індивідуально під вагою тіла, що дозволяє рівномірно розподіляти навантаження. Матраци на незалежних пружинах мають відмінні ортопедичними і анатомічними властивостями, а так само позбавлені "ефекту хвилі" і скрипу або шуму під час перевертання.

Ліжко Гармонія-4 ТеМП

Безпружинні матраци

Це довговічні, безшумні моделі, здатні витримувати найбільші навантаження. Можуть, складатися як з одного шару, так і бути багатошаровими з різних матеріалів. Ціна і ортопедичні якості безпружинних матраців безпосередньо залежать від наповнення (латекс, кокосове волокно, ППУ, піна memory). Так само це єдині моделі які мають такий ефектами як 3D або 5D порізка.

Ліжко Гармонія-4 ТеМП

Акційні моделі матраців

Ми працюємо безпосередньо з фабриками виробниками, і пропонуємо нашим клієнтам великий вибір акційних моделей за приємними цінами. Всі матраци від перевірених виробників, сертифіковані і мають гарантію якості.

Додаткові товари

Приліжкові тумбочки ТеМП Комоди ТеМП 
Прикроватная тумбочка ТеМП Комод ТеМП
Ковдри Подушки
Одеяла Подушки
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари