Фильтры

Ціна

11695 грн. - 30438 грн.

Короб для білизни

Висота, см

68 - 110

Глибина, см

80 - 217

Ширина, см

100 - 368

Расширенный поиск

Дивани 

популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні
популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні

Ці дивани в березні 2024

Дивани Ціна
Диван Ріо Лефорт 16 151 грн.
Диван кутовий Джерсі Лефорт 23 804 грн.
Диван Лестер 120 см Лефорт 15 819 грн.
Диван Гламур Лефорт 14 913 грн.
Диван кутовий Лукас Лефорт 22 283 грн.

Найчастіні питання про Дивани

ТОП-3 недорогих товарів з цієї категорії в MirDoma:
Найкращі товари в категорії "Дивани" в минулому році на сайті:
В цьому році найбільш актуальні товари:

Сама комфортабельна і функціональні меблі & mdash; дивани

Дивани & mdash; м'які і зручні, стильне доповнення інтер'єру, і часто ще й спальне місце. & Nbsp; М'які меблі сама по собі робить квартиру більш затишною, та й в офісі потрібна річ. Дивани на відміну від крісел більш місткі. Якщо в кріслі може розміститися тільки одна людина, то на дивані можна всією сім'єю зібратися для перегляду фільму або телешоу. Вони бувають різних розмірів і форм, з механізмом трансформації або без & mdash; вибір залежить тільки від Вашої фантазії, фінансових можливостей і вільного простору.

Вибір матеріалу оббивки м'яких меблів

Оббивка меблів & mdash; це & laquo; особа & raquo; і найбільш вразлива її частина. Адже саме оббивка зношується швидше за все. Щоб Ваше придбання не втратило своєї первозданної краси в перші місяці експлуатації, вибирайте практичну і міцну оббивку, яку легко можна буде почистити.

Різноманітність тканин невимовно & mdash; монотонні пастельні та яскраві кольори, геометричні або квіткові принти. В якості оббивки можуть використовуватися різні тканини, які відрізняються структурою, коефіцієнтом щільності, зносостійкість і, відповідно ціною. Інтернет-магазин диванів & laquo; Світ Будинки & raquo; пропонує моделі різних кольорів і матеріалів оббивки. Найпопулярніші:

  • жаккард;

  • флок;

  • гобелен

  • шкірозамінник;

  • шкіра;

  • замш;

  • рогожка;

  • шенилл.

Дуже зручні у використанні знімні чохли-оббивка. Їх легко знімати для прання в пральній машині. Застібка чохла може на блискавки або на липучках.

Які бувають системи трансформації?

М'які дивани можна вважати самої комфортними меблями, яка тільки була винайдена людиною. Прийшовши з роботи додому, Ви можете прилягти і розслабитися. Якщо до Вас нагрянули друзі або родичі & mdash; для всієї компанії знайдеться місце.

Якщо до Вас нагрянули родичі або друзі з ночівлею, то диван з розкладним механізмом буде вельми до речі. Трансформери також незамінні в малогабаритних квартирах & mdash; це повноцінне спальне місце і для господарів будинку.

В інтернет-магазині & laquo; Світ Будинки & raquo; можна купити з механізмами трансформації дивани дешево з доставкою по Києву і Дніпропетровську. Найпопулярніші механізми складання диванів, які можна придбати в нашому магазині:

  • Алеко & mdash; це система для двомісних гостьових канапок без короба для білизни. Розкладається практично як гармошка сидіння, а спинка опускається на вільне місце.

  • Акордеон розкладається за принципом гармошки. Спальне місце рівне і широке. У складеному вигляді софа займає мінімум місця, і її можна впритул поставити до стінки, однак для трансформації потрібно достатньо місця.

  • Бумеранг & mdash; це міцна і легка у використанні система, яка підходить для щоденної експлуатації. Для розкладання потрібно потягнути вниз спинку, а вона автоматично потягне інші складові конструкції. Далі просто опускається узголів'я.

  • Викочування вважається найбільш міцним, він розрахований на часте використання. Спальна частина & laquo; викочується & raquo; з-під софи. Для більшої міцності в таких моделях використовується повністю металевий каркас з дерев'яними ламелями. А щоб запобігти пошкодженню ламінату, паркету або лінолеуму оснащується прогумованими роликами.

  • Дельфін використовується в основному для кутових диванів. Після розкладання виходить просторе і рівне спальне місце. Вартість & laquo; дельфінів & raquo; невисока завдяки економічності виробництва самої системи трансформації.

  • Книжка & mdash; найпростіший механізм, який ще називають & laquo; Клік-кляк & raquo ;. Для розкладання до клацання піднімається сидіння, потім опускається. При цьому спинка автоматом опускається. У моделях передбачений ящик для білизни. Багато місця книжка не займає. Спальне місце не ідеально рівне, тому для комфортабельного нічного відпочинку не зовсім підходить.

  • Еврокнижка & mdash; проста система, яка підходить для щоденної експлуатації. Сидіння кушетки висувається вперед, а спинка опускається на вільне місце. Розміри спального місця можуть бути великими. Ще є білизняний ящик. Кушетку можна ставити до стіни впритул.

  • Мералат (французька розкладачка) в складеному вигляді займає небагато простору. Однак система & laquo; Мералат & raquo; більше підходить для гостей і сну на пару ночей.

  • Поворотний механізм використовується в кутових диванах. Просторе двоспальне місце з ящиками. Для трансформації потрібно розгорнути сидіння на 90 градусів і замкнути. Не вимагає багато місця.

Наповнення софи

Ще однією важливою характеристикою м'яких меблів є наповнювач. У магазині & laquo; Світ Будинки & raquo; можна недорого купити якісні дивани українського та іноземного виробництва з наповнювачем і оббивкою на будь-який смак. У каталозі представлені наступні можливі варіанти наповнення диванів:

  • пінополіуретан (ППУ);

  • ламелі і ППУ;

  • пружинний блок з ППУ;

  • пружинний блок, ламелі та ППУ;

  • змійка пружинна з ППУ;

  • пружинний блок і пружинна змійка з ППУ.

Вибір залежить від Ваших смаків і уподобань. Телефонуйте і наші консультанти допоможуть знайти оптимальну модель для будинку або офісу!

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.