Фильтры

Ціна

11695 грн. - 30438 грн.

Короб для білизни

Висота, см

68 - 110

Глибина, см

80 - 217

Ширина, см

100 - 368

Расширенный поиск

Дивани 

популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні
популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні

Ці дивани в березні 2024

Дивани Ціна
Софа Аліс Лефорт 16 813 грн.
Диван Олівер Лефорт 14 585 грн.
Диван кутовий Лукас Лефорт 22 283 грн.
Диван-ліжко Smile Novelty 9 013 грн.
Диван Б'янко 1 Richman 30 366 грн.

Найчастіні питання про Дивани

ТОП-3 недорогих товарів з цієї категорії в MirDoma:
Найкращі товари в категорії "Дивани" в минулому році на сайті:
В цьому році найбільш актуальні товари:

Сама комфортабельна і функціональні меблі & mdash; дивани

Дивани & mdash; м'які і зручні, стильне доповнення інтер'єру, і часто ще й спальне місце. & Nbsp; М'які меблі сама по собі робить квартиру більш затишною, та й в офісі потрібна річ. Дивани на відміну від крісел більш місткі. Якщо в кріслі може розміститися тільки одна людина, то на дивані можна всією сім'єю зібратися для перегляду фільму або телешоу. Вони бувають різних розмірів і форм, з механізмом трансформації або без & mdash; вибір залежить тільки від Вашої фантазії, фінансових можливостей і вільного простору.

Вибір матеріалу оббивки м'яких меблів

Оббивка меблів & mdash; це & laquo; особа & raquo; і найбільш вразлива її частина. Адже саме оббивка зношується швидше за все. Щоб Ваше придбання не втратило своєї первозданної краси в перші місяці експлуатації, вибирайте практичну і міцну оббивку, яку легко можна буде почистити.

Різноманітність тканин невимовно & mdash; монотонні пастельні та яскраві кольори, геометричні або квіткові принти. В якості оббивки можуть використовуватися різні тканини, які відрізняються структурою, коефіцієнтом щільності, зносостійкість і, відповідно ціною. Інтернет-магазин диванів & laquo; Світ Будинки & raquo; пропонує моделі різних кольорів і матеріалів оббивки. Найпопулярніші:

  • жаккард;

  • флок;

  • гобелен

  • шкірозамінник;

  • шкіра;

  • замш;

  • рогожка;

  • шенилл.

Дуже зручні у використанні знімні чохли-оббивка. Їх легко знімати для прання в пральній машині. Застібка чохла може на блискавки або на липучках.

Які бувають системи трансформації?

М'які дивани можна вважати самої комфортними меблями, яка тільки була винайдена людиною. Прийшовши з роботи додому, Ви можете прилягти і розслабитися. Якщо до Вас нагрянули друзі або родичі & mdash; для всієї компанії знайдеться місце.

Якщо до Вас нагрянули родичі або друзі з ночівлею, то диван з розкладним механізмом буде вельми до речі. Трансформери також незамінні в малогабаритних квартирах & mdash; це повноцінне спальне місце і для господарів будинку.

В інтернет-магазині & laquo; Світ Будинки & raquo; можна купити з механізмами трансформації дивани дешево з доставкою по Києву і Дніпропетровську. Найпопулярніші механізми складання диванів, які можна придбати в нашому магазині:

  • Алеко & mdash; це система для двомісних гостьових канапок без короба для білизни. Розкладається практично як гармошка сидіння, а спинка опускається на вільне місце.

  • Акордеон розкладається за принципом гармошки. Спальне місце рівне і широке. У складеному вигляді софа займає мінімум місця, і її можна впритул поставити до стінки, однак для трансформації потрібно достатньо місця.

  • Бумеранг & mdash; це міцна і легка у використанні система, яка підходить для щоденної експлуатації. Для розкладання потрібно потягнути вниз спинку, а вона автоматично потягне інші складові конструкції. Далі просто опускається узголів'я.

  • Викочування вважається найбільш міцним, він розрахований на часте використання. Спальна частина & laquo; викочується & raquo; з-під софи. Для більшої міцності в таких моделях використовується повністю металевий каркас з дерев'яними ламелями. А щоб запобігти пошкодженню ламінату, паркету або лінолеуму оснащується прогумованими роликами.

  • Дельфін використовується в основному для кутових диванів. Після розкладання виходить просторе і рівне спальне місце. Вартість & laquo; дельфінів & raquo; невисока завдяки економічності виробництва самої системи трансформації.

  • Книжка & mdash; найпростіший механізм, який ще називають & laquo; Клік-кляк & raquo ;. Для розкладання до клацання піднімається сидіння, потім опускається. При цьому спинка автоматом опускається. У моделях передбачений ящик для білизни. Багато місця книжка не займає. Спальне місце не ідеально рівне, тому для комфортабельного нічного відпочинку не зовсім підходить.

  • Еврокнижка & mdash; проста система, яка підходить для щоденної експлуатації. Сидіння кушетки висувається вперед, а спинка опускається на вільне місце. Розміри спального місця можуть бути великими. Ще є білизняний ящик. Кушетку можна ставити до стіни впритул.

  • Мералат (французька розкладачка) в складеному вигляді займає небагато простору. Однак система & laquo; Мералат & raquo; більше підходить для гостей і сну на пару ночей.

  • Поворотний механізм використовується в кутових диванах. Просторе двоспальне місце з ящиками. Для трансформації потрібно розгорнути сидіння на 90 градусів і замкнути. Не вимагає багато місця.

Наповнення софи

Ще однією важливою характеристикою м'яких меблів є наповнювач. У магазині & laquo; Світ Будинки & raquo; можна недорого купити якісні дивани українського та іноземного виробництва з наповнювачем і оббивкою на будь-який смак. У каталозі представлені наступні можливі варіанти наповнення диванів:

  • пінополіуретан (ППУ);

  • ламелі і ППУ;

  • пружинний блок з ППУ;

  • пружинний блок, ламелі та ППУ;

  • змійка пружинна з ППУ;

  • пружинний блок і пружинна змійка з ППУ.

Вибір залежить від Ваших смаків і уподобань. Телефонуйте і наші консультанти допоможуть знайти оптимальну модель для будинку або офісу!

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.