Online only

Крісло Егг білий шкірзам Група СДМ

Код товару:
006453

21 384 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на крісло Егг білий шкірзам Група СДМ
Виробник: SDM Grupo
Механізм трансформації: Без механізму
Ширина, см: 81
Висота, см: 104
Короб для білизни: Ні
Гарантія: 12 міс.
Дизайнерські меблі в обстановці підкреслюють вишуканий смак власника і його індивідуальність. Стильне крісло Егг не дозволить Вам пройти повз. Незвичайна форма, оригінальний дизайн, приємне забарвлення все це так і притягує погляд. Крісло виготовлено з високоякісних матеріалів. Сидіння оббито щільним шкрозамінником, червоного кольору. Хрестовина - металева, з полірованого алюмінію.
Крісло Егг або за іншою назвою крісло-яйце винайшов близько 60 років тому дизайнер Арне Якобсон. Обтічність і незвичність форми крісла досягається кропітким процесом виготовлення. Тільки для створення оббивки необхідно близько 1200 ручних стібків.  


Крісло м'яке, сидіння оббите тканиною кашемір, кашемір - це гарант якості, м'якість і міцність, колір блакитний, механізм нахилу спинки, два положення, на металевій хрестовині з полірованого алюмінію, всередині крісла фибергласс каркас, відлитий як єдина форма з пластику високої міцності , не піднімається вгору, тільки повертається, витримує вагу до 150 кг, розмір крісла: ширина спинки вгорі 81 см, ширина по підлокітникам 77 см, ширина сидіння 45 см, глибина сидіння 46 см, висота спинки 69 см, висота від підлоги до сидіння 44 см, висота загальна від підлоги до верху спинки 104 см. Тон, півтон у відтінку допускається. 
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари