Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний

Код товару:
013128

This product is not sold individually. You must select at least 2 quantity for this product.

2 946 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на ковдра Billerbeck Люкс Блакитний
Виробник: Billerbeck
Тип ковдри: Стандартне
Матеріал чохла: Полікоттон
Наповнювач: Вовна вівці
Упаковка: ПВХ чемодан
Забарвлення: Квіти білі на блакитному
Гарантія: 6 міс.
Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний Найвища якість Швидка доставка Гарантія від виробника Визнання покупців

Ковдра Люкс Billerbeck це поєднання відмінної якості і доступної ціни. Ковдра приємне на дотик, підходить для використання взимку в опалювальних приміщеннях, а так само для холодних ночей навесні і восени. Наповнення екологічно чисте і гіпоалергенні, з 100% овечої вовни.

* Зверніть увагу! Вага ковдри відрізняється від ваги наповнювача, і трохи вище.

Особливості та переваги ковдри Люкс Billerbeck

Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний

Чохол щільний, добре пропускає повітря, прикрашений зображенням квітів, пошитий з тканини зі змішаними волокнами (бавовна 60% , синтетика 40%). Ковдра прошито квадратами і оброблено по краю кантом.

Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний

Використовується тільки натуральна шерсть з овець альпійської породи. Волокна ретельно оброблені і вичесати. Овеча шерсть дуже тепла і здавна славиться своїми цілющими якостями: нормалізує тиск і кровообігу, заспокоює нервову систему.

Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний

Три точки тепла по градації кампанії Billerbeck. Це стандартне зимову ковдру. Чудово підходить для використання в опалювальних приміщеннях і для людей зі звичайними потребами в теплі.

Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний

Сучасна упаковка на блискавки і з ручками, виготовлена ​​з поєднання ПВХ та спанбонд. Підходить як для транспортування ковдри, так і для зберігання. Вставки з спанбонду прекрасно пропускають повітря, що дозволяє уникнути парникового ефекту.

Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний

Рекомендований догляд. Що б ковдру завжди залишалося повітряним і м'яким бажано щодня струшувати і розрівнювати вироби, для забезпечення циркуляції повітря. Кілька разів протягом року необхідно провітрювати ковдру, при вологості повітря не вище 60-65% і уникаючи прямих сонячних променів. При забрудненні можна використовувати тільки щадну суху хімчистку. Зберігати в затемненому і провітрюваному приміщенні.

Ковдра Billerbeck Люкс Блакитний Вся продукція сертифікована і пройшла санітарно-епідеміологічну експертизу

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари