Фильтры

Ціна

3780 грн. - 20677 грн.

Короб для білизни

Розмір спального місця

крісла 

популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні
популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні

Ці крісла в березні 2024

крісла Ціна
Крісло Флорино жовтий Група СДМ 13 455 грн.
Крісло-ліжко Viorina-Deko Smart SM004 7 900 грн.
Крісло Делюкс Лефорт 11 766 грн.
Крісло Олівер Лефорт 7 154 грн.
Крісло Флорино синє Група СДМ 13 455 грн.

Найчастіні питання про крісла

ТОП-3 недорогих товарів з цієї категорії в MirDoma:
Найкращі товари в категорії "крісла" в минулому році на сайті:

М'які крісла для дому

М'яке і зручне крісло & mdash; ідеальне місце для читання улюблених книг, перегляду телевізійних програм або простого відпочинку з чашкою ароматного чаю. Сучасні крісла не тільки комфортні, але і функціональні. Завдяки моделям-трансформерам можна отримати зручне спальне місце для гостей.

Критерії вибору м'яких меблів

Недорого купити м'які крісла з доставкою по Києву і Дніпропетровську можна в інтернет-магазині & laquo; Світ Будинки & raquo ;. М'які меблі вносить в інтер'єр теплоту і затишок, робить кімнату більш функціональною і стильною. Наш магазин пропонує великий вибір моделей, широкий ціновий діапазон, оперативну доставку по всій Україні транспортними перевізниками. Крісла бувають різних розмірів і форми. Якщо Ви плануєте довго сидіти в ньому, то зверніть увагу на моделі з високою спинкою, м'якими підлокітниками. Звичайно такі варіанти будуть габаритними, тому перед покупкою подумайте, де Ви поставите меблі.

Найголовніше & mdash; дизайн крісел

У офісі або в квартирі між собою повинна поєднуватися всі меблі, крісла не є винятком. Якщо Ви оформляєте інтер'єр в класичному або сучасному стилі, то кожна деталь повинна бути відповідною. Швидше за все в меблів зношується оббивка. Тому перевагу потрібно віддавати найбільш міцним і зносостійким тканинам. Сучасних виробники оббивають вироби такими матеріалами: жаккард; флок (щільний велюр); шенилл (груботканное бавовняне волокно); натуральна шкіра; нубук; шкірозамінник. Дуже часто крісла укомплектовані знімними чохлами, які можна знімати для прання в пральній машині.

Комфорт крісла залежить від наповнювача

Щоб сидіти було максимально комфортно крісло м'яке повинно оснащуватися високою спинкою, щоб м'язи шиї могли відпочити. Занадто м'яке сидіння буде провалюватися, тому воно повинно бути еластичним. В якості наповнювача використовується комбінація пінополіуретану і пружинного блоку. Щоб оббивка не зміщувати і на кріслі не з'являлися складки пінополіуретан обгортають шерстю або інший ворсистої тканиною. Перевага пружинного блоку & mdash; довговічність, здатність утримувати пружність довгий час без просідання. Пінополіуретан еластичний і пружний матеріал, який приймає задану форму, а після зниження навантаження приймає вихідний вид.

Каркас меблів

Міцність меблів залежить від каркасу. Виробники використовують такі типи каркасів: ДСП і ДВП & mdash; найдешевший варіант, однак при інтенсивному використанні недовговічний і не відрізняється міцністю. Масив дерева & mdash; це найкраща основа для меблів. Найчастіше використовується просушена деревина сосни, ясеня, бука або дуба. Каркас з хвойного дерева коштує менше. Металевий каркас найміцніший і довговічний. Для створення опори використовується алюміній або сталь.

Крісла-трансформери для будинку

М'яке крісло може бути не тільки прикрасою, але ще і спальним місцем. У каталозі нашого магазину представлені крісла без механізму розкладання і трансформери, які в разі приїзду гостей можуть перетворюватися в повноцінну односпальне ліжко. Системи трансформації бувають найрізноманітніші & mdash; починаючи від стандартних (книжка, акордеон і ін.) і закінчуючи оригінальним розробками виробників меблів. У наших кріслах використовуються в основному такі: Акордеон розкладається дуже просто & mdash; за принципом гармошки. Потрібно потягнути сидіння на себе, зазвичай для цього є спеціальні гачки, і крісло саме розкладеться. Книжка & mdash; найвідоміший механізм трансформації. Простий і надійний, дуже простий у використанні. Сидіння піднімається вгору до характерного клацання, а спинка автоматично йде вниз. Потім сидіння просто опускається вниз. У таких моделях є ящик для білизни. Однак для розкладання потрібно відсунути крісло від стіни, якщо воно стоїть до неї впритул. Єврокнижка & mdash; більш сучасний варіант системи & laquo; Книжка & raquo ;, надійний і простий без недоліків. Сидіння потрібно висунути вперед, а на вільне місце опустити спинку. Також може бути білизняний ящик. Шабля & mdash; проста і надійна система. Спинка відкидається вперед, сидіння викочується автоматично. Спальне місце просторе і рівне. Трансформери дуже прості у використанні, вони економлять простір, при цьому виконують первісну функцію крісел & mdash; забезпечують затишне місце для відпочинку.
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.