Матрац безпружинний ортопедичний sleep & Fly silver Неон (Neon)

Код товару:
013514

4 885 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац безпружинний ортопедичний sleep & Fly silver Неон (Neon)
Виробник: Sleep&Fly Silver
Тип матраца: Безпружинні
Жорсткість матраца: 4/5 Жорсткий / Підвищена жорсткість
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Висота матраца: 18-23 см
Висота (см): 20
Ціновий сегмент: Недорогий
Матеріал чохла: Жаккард з мікрофіброю
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 18 мес.

Матрац Sleep & Fly Silver Неон (Neon) - це модель з різнобічної жорсткістю. Її особливість наявність в складі комфортної піни, яка забезпечує високий рівень зручності під час сну і дозволяє повноцінно розслабитися. Матрац Неон поєднує в собі доступну ціну і хороші ортопедичні та анатомічні якості.

Состав матраса Sleep&Fly Silver Неон

Матрац безпружинний ортопедичний sleep & Fly silver Неон (Neon)
  • Чохол - тканина жаккард з мікрофіброю
  • Комфортна піна
  • Ортопедичне піна
  • Чохол - тканина жаккард з мікрофіброю



Матрац Sleep & Fly Silver Неон - це модель висотою 20 см, витримує навантаження до 140 кг на 1 спальне місце. Жорсткість з одного боку помірна, а з іншого підвищена. Даний матрац прекрасний вибір для любителів комфортного сну і вважають за краще жорсткість вище середнього. Так само модель Неон підійде для людей з надмірною вагою.

Опис матеріалів і властивості Sleep & Fly Silver Нео

Матрац безпружинний ортопедичний sleep & Fly silver Неон (Neon) Ортопедичне піна - це щільний пінополіуретан, еластичний і пружний матеріал, які надає необхідну підтримку під час сну, дозволяє правильно розподілити тиск і навантаження на кожну ділянку тіла. Це довговічний матеріал, з безлічі дрібних осередків, відмінно пропускає повітря і не накопичує пил.

Матрац безпружинний ортопедичний sleep & Fly silver Неон (Neon)

Комфортна піна - це спеціальний високоеластичний матеріал, він пружний і податливий одночасно, під час сну забезпечує розслаблення м'язів і не передавлює судини, повторює контури тіла. Комфортна піна в два рази зручніше, ніж звичайний ППУ і дарує приємні відчуття під час сну як людям з високою масою тіла, так і з малою.

Матрац безпружинний ортопедичний sleep & Fly silver Неон (Neon)

Тканина жаккард з мікрофіброю підвищеної міцності - це міцний і зносостійкий матеріал, який тривалий час не втрачає форму і відмінно пропускає повітря, не вицвітає. Чохол з щільний, гладкий на дотик.

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари