Матрац з наматрацником безпружинний Shine Дейзі

Код товару:
020797

Безкоштовна доставка

Гарантія 18 місяців

6 371 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на Матрац з наматрацником безпружинний Shine Дейзі
Виробник: Shine
Тип матраца: Безпружинні
Жорсткість матраца: 3 Середній
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Висота матраца: 13-17 см
Висота (см): 17
Ціновий сегмент: Недорогий
Додаткові властивості: Ефект "Зима / Літо"
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 18 мес.

Матрац з наматрацником безпружинний Shine Дейзі - це невисока безпружинні модель на основі ортопедичної піни Foxe. Матрац зручний з хорошими анатомічними і ортопедичними якостями. Для забезпечення комфортного сну в складі настильних шарів використовується піна Oxigen Foam зі спеціальною порізкою і зондувати мікромассажним ефектом. Велику функціональність матрацу додає знімний чохол з волокнами льону. А для збільшення терміну служби виробу в його конструкції використовують посилений еврокаркас товщиною 10 см.

Особливість даної моделі наявності в комплект захисного наматрасника, що продовжує термін служби виробу і врятує від забруднення.

Склад матраца Дейзі Shine

                          Матрац з наматрацником безпружинний Shine Дейзі
  • Чохол на блискавці - стрейч-жаккард глибокої прошивки
  • Піна Oxigen Foam
  • Піна Foxe
  • Піна Oxigen Foam
  • Чохол на блискавці - стрейч-жаккард глибокої прошивки
  • Єврокаркас

Матрац безпружинний Shine Дейзі має універсальну середньої жорсткістю і висотою 17 см, розрахований на навантаження до 110 кг на одне спальне місце. Модель рекомендується для дорослих так і для дітей старше 3-х років.

Опис матеріалів матраца Дейзі Shine

 Матрац з наматрацником безпружинний Shine Дейзі Foxe - це інноваційний матеріал, він складається з суміші різного по своїй щільності пінополіуретану (ППУ) і володіє підвищеною довговічністю, відмінною еластичністю і повітропроникністю.

 Матрац з наматрацником безпружинний Shine Дейзі Піна Oxigen Foam - щільний та еластичний сучасний матеріал. Спеціальна порізка виділяє три зони які мають мікромасажний ефект.
 Матрац з наматрацником безпружинний Shine Дейзі

Єврокаркас необхідний для підтримки форми матраца та являє собою прямокутні бруски з щільного пінополіуретану, розташовані по периметру. Використання єврокаркаса дозволяє уникнути деформації виробу і продовжує його термін служби. У матраці Дейізі використовується усіленній еврокаркас товщиною 10 см. 

 Матрац з наматрацником безпружинний Shine Дейзі


Чохол на блискавці з стрейч-жаккарад глибокої прошивки з волокнами льону, тканина на дотик приємна. Чохол міцний і добре пропускає повітря, забезпечує комфортний мікроклімат всередині матраца.

 Матрац з наматрацником безпружинний Shine Дейзі
Ефект"зима / літо" в матраці досягається завдяки використанню волокон натурального льону в складі чохла (300 грам на квадратний метр). Так як чохол має відмінну терморегуляцією і повітропроникність, тому комфортний в будь-який час року.

 Матрац з наматрацником безпружинний Shine Дейзі

Модель укомплектована бязевих наматрацником на кутових фіксаторах, він продовжує термін служби виробу і захищає його від забруднення.

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари