Матрац ортопедичний Sleep&Fly Organic Сигма (Sigma)

Код товару:
023097

7 886 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Sleep&Fly Organic Сигма (Sigma)
Виробник: Sleep&Fly Organic
Тип матраца: Безпружинні
Жорсткість матраца: 3/4 Середній / Жорсткий
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Висота матраца: 24-30 см
Висота (см): 24
Ціновий сегмент: Середній
Додаткові властивості: Climat Control
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Відеоогляд матраца Сигма (Sigma) Sleep&Fly Organic

Матрац Сигма(Sigma) Sleep&Fly Organic - це беспружиная модель з різнобічною жорсткістю. Комбінація різних по щільності і властивостям настильних шарів забезпечує комфортну підтримку і правильне положення хребта під час сну. Чохол матраца виготовлений з Organic cottona з підвищеним вмістом бавовни(39%) і застосуванням клімат волокон.Состав матраса Сигма (Sigma) Sleep&Fly Organic

Матрац ортопедичний Sleep&Fly Organic Сигма (Sigma)
  • Чохол Organic cotton
  • Bio fiber
  • Піна Thermogel
  • Carbon Foam
  • Піна Memory Foam
  • Bio fiber
  • Чохол Organic cotton

Матрац ортопедичний Sleep&Fly Сигма(Sigma) - це двостороння модель, заввишки 21 см, з якісним наповненням і прекрасними ортопедичними і анатомическми властивостями. Модель надійна, витримує навантаження до 150 кг на 1 спальне місце. Жорсткість разностороняя, з одного боку універсальна середня, а з іншою жорсткіша. 

Опис матеріалів і властивості матраца Сигма (Sigma) Organic

Матрац ортопедичний Sleep&Fly Organic Сигма (Sigma)

Піна Thermogel - це інноваційний матеріал, який поєднує властивості ортопедичної піни і гранул термогеля. Наявність у складі термогеля збільшує еластичність піни, робить її стійкішою до деформації. Так само гранули вбирають надлишок тепла і сприяють створенню комфортного мікроклімату під час сну.

Матрац ортопедичний Sleep&Fly Organic Сигма (Sigma)

Memory Foam - це високоеластичний матеріал з ефектом пам'яті, який реагуючи на тиск і температуру, ідеально повторює контури людського тіла. Надає делікатну підтримку і рівномірно розподіляє навантаження, сприяє розслабленню м'язів, а так само знижує тиск на посудини.

Матрац ортопедичний Sleep&Fly Organic Сигма (Sigma)

Carbon Foam – високоеластичний екологічно чистий матеріал забезпечує вільну циркуляцію повітря і активно відводить вологу, нейтралізує запахи і захищає від електромагнітних хвиль. Carbon Foam має бактерицидні властивості на молекулярному рівні.
 Матрац ортопедичний Sleep&Fly Organic Сигма (Sigma)

Чохол Organic cotton виконаний з ткани-стрейч преміум-класу зі збільшеним змістом бавовняних волокон(39%). Матеріал м'який і приємний на дотик, не накопичує статичну електрику і гіпоалергенний. Матеріал чохла зносостійкий, повітропроникний і гігроскопічний.

Climat control.

Climat Control –  система клімат регуляції за рахунок застосування клімат волокон в чохлі матраца. Клімат волокна високоеластична порожниста структура, що забезпечує регулювання термобаланса, досягаючи таким чином природного мікроклімату.

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари