Матрац Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitness

Код товару:
022581

6 156 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitness
Виробник: Sleep&Fly Fitness
Жорсткість матраца: 3/4 Середній / Жорсткий
Наповнення матраца: Койра сизалю, Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 150 кг
Висота (см): 24
Матеріал чохла: Тканина стрейч преміум-класу з віскозою
Додаткові властивості: Clima Balance
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 18 мес.

Матрац  Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitnes - це модель з відмінними ортопедичними і анатомічними якостями. Поєднання койры сізаля і піни різної щільності забезпечує правильну жорстку підтримку хребта при одночасному глибокому розслабленні м'язів і не перетискуванні посудин. 

Склад матраца Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitness

Матрац Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitness
  • Чохол – тканина стрейч з віскозою і системою Clima Balance
  • Піна Flexy Foam
  • Латексированная койра сізаля
  • Піна Orthoflex
  • Піна Flexy Foam

Матрац Екстра Мемо  Fitness - це модель заввишки 19 см і розрахована на навантаження до 150 кг на 1 спальне місце. Спальне місце з різнобічною жорсткістю підходить для більшості дорослих людей, а так само для дітей старше за 3-і роки і підлітків. Відпочинок на жорсткій поверхні служить профілактикою для захворювань опорно-рухової системи, а так само перешкоджає виникненню сколіозу у підлітків.

Опис матраца Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitness

Матрац Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitness

Основа матраца блок піни Orthoflex - це щільний пенополиуретан, еластичний і пружний, які робить необхідну підтримку під час сну, дозволяє правильно розподілити тиск і навантаження на кожну ділянку тіла. Це довговічний матеріал, з безлічі дрібних осередків, відмінно пропускає повітря і не накопичує пил.

Матрац Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitness Піна Flexy Foam - це пенополиуретан з осередками різного діаметру, що забезпечує еластичну і пружну підтримку хребта і комфортний рівень жорсткості.
Матрац Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitness Койра сізаля – це гіпоалергенний, природний матеріал, який добувають їх з листя рослини Агави. По своїй міцності сезаль набагато перевершує кокосову койру, а так само витримує великі навантаження, завдяки довшим волокнам; Волокна сізаля стійкі до волога і гниттю, не накопичують пил і не схильний до зараження паразитами, прекрасно пропускають повітря. Для надання підвищення зносостійкості і надання еластичності матеріал додатково просочують латексом.
Матрац Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitness

Чохол з тканини стрейч (Бельгія) преміум-класу з віскозою(38%), міцний і зносостійкий, дуже простий у відході, приємний на дотик і презентабельний на вигляд.

Матрац Флекс Фитнес (Flex Fitness) Sleep&Fly Fitness

Ця система прийшла на зміну эффекту"зима-лето" і завдяки якісній циркуляції повітря у внутрішніх шарах матраца забезпечує комфортний мікроклімат у будь-яку пору року.

2021-11-04

Класний матрац, брав батькам вони задоволені. Кілька разів спав на ньому сам, добре виспався. Думаю тепер і собі з дружиною оновити. Звісно що звернусь до мірдома. Приємна співпраця, гарне надання інформаціі. Наявність розстрочки від монобанку і безкоштовна доставка це плюс.

Дякуємо, Тарас, за відгук. Будемо чекати вас за новим матрацом! Розстрочка і безкоштовна все буде :)

Написати відгук

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари