Письмовий стіл L-11 білий Loft design

Код товару:
023155
  • Білий
  • Срібло
  • Чорний

4 290 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на письмовий стіл L-11 білий Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал стільниці: ДСП
Форма столу: Прямий
Матеріал каркаса: Метал
Ширина, см: 110
Висота, см: 75
Глибина, см: 55
Гарантія: 12 міс.

Письмовий стіл L-11 від виробника Loft Design – бюджетна, але дуже зручна у збірці і використанні, функціональна модель. Відстань від підлоги до низу стільниці 624-640 мм, висота конструкції з ДСП - 126 мм. Відстань між ногами = 1016 мм. Відстань від підлоги до ящиків (ДСП) = 633 мм.

Стіл відрізняється сучасним дизайном, спеціально розробленим під популярний зараз в офісах стиль «лофт». Стіл універсальний, буде гарно виглядати в квартирі або офісі, що обставлені в традиціях мінімалізму, модерну.

Це компактний письмовий стіл, котрий підійде і для невеликого приміщення. Міцність і надійність моделі забезпечують масивні металеві ніжки. Під стільницею знаходяться місткі ящики для офісних документів та канцелярського приладдя.

Стіл оснащено масивними металевими ніжками, завдяки чому він добре впишеться в інтер'єр виконаний в популярному зараз стилі Лофт. Не дивлячись на невеликі розміри, стіл L-11 дуже практичний. Його можна поставити і додому, і в офіс. В ящиках, розташованих під стільницею, можна скласти велику кількість офісного приладдя, які зазвичай лежать у офісних співробітників на столі.

Основні елементи моделі – ламінований ДСП для стільниці і металевий каркас для ніжок. Використана деревно-стружкова плита преміальної якості. Вона довговічна, зносостійка, має привабливу текстуру натурального дерева. Виробник передбачив кромку 2 мм в місцях, що піддаються постійному впливу різних факторів для збільшення терміну служби столу.

Каркас столу виконано з металевих труб з профілем 40*20 мм. Колір каркаса можна вибрати по бажанням: чорний матовий або сріблястий. Стіл L-11 комплектується регульованими ніжками, для того щоб можна було виставити його на нерівній підлозі.

Стіл L-11 один з багатьох елементів коллекції Loft Design. Доукомплектувати покупку можна стелажем, мобільною тумбою, офісним кріслом. Менеджер з радістю допоможе розглянти всі варіанти.

Чіткі грані, міцна конструкція, в якій простір використовується максимально ефективно, відчуття затишку і простоти - усе це наші дизайнери втілили в робочому столі L-11.

Стіл поставляється в розібраному вигляді, але його збірка не викличе проблем. Усi деталі передбачені в комплекті. Керуючись інструкцією, ви легко зберете його, щоб поставити в відповідному місці кімнати або офісу.

Особливості та переваги:

  • Сучасний дизайн в стилі лофт;
  • Стільниця і шухляди з ЛДСП 16 мм з кромкою ПВХ 2 мм;
  • Крайка 0,5 мм в місцях, які не часто експлуатуються;
  • 2 шухляди з телескопічними направляючими;
  • Металевий каркас: матово-білий або сріблястий (порошкова фарба);
  • Регульовані ніжки;
  • Відстань від підлоги до стільниці 62,4-64 см;
  • Вес - 27 кг.

Використовувані матеріали і комплектація

дсп

Для виготовлення стільниці використовується ламіноване ДСП 16 мм. Використовується тільки матеріал класу Е1, який виробляється без формальдегіду і безпечний для оточуючих. Процес ламінування здійснюється з використанням меламінових смол. Висока якість ЛДСП і багата фактура забарвлення підкреслюють привабливий зовнішній вигляд стільниці. 2-х міліметрова міцна крайка, стійка до розшарування і надійно захищає торці столу від вологи і пошкоджень.

болти

Для зручності і простоти збірки стіл оснащений докладною інструкцією і якісною фурнітурою. У комплекті з болтами йде ключ-шестигранник.

профіль

Каркас столу виконаний з металевої труби товщиною 1,4 мм. Міцність металу обумовлено його якістю і методом обробки - холодна прокатка. Даний метод підвищує міцність і твердість металу і в цілому поліпшує фізико-механічні властивості. Порошкове покриття на всіх металевих елементах довговічне і стійке.

направляючі

Телескопічні направляючі дуже надійні, зручні у використанні, забезпечують плавне відкриття шухляди та її повне висування

ніжки

Регульовані ніжки дозволяють виставити стіл рівно, а також запобігають появі подряпин на підлозі.



Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари