Меблева стінка Соломія BRW

Код товару:
022060

Гарантія – 24 місяці

20 630 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на меблева стінка Соломія BRW
Виробник: ВМК-Україна
Матеріал: ДСП
Розміри (ШирxВисxГл), см: 198х150х45
Ширина, см: 198
Висота, см: 150
Глибина, см: 45
Гарантія: 24 місяця

Меблева стінка Соломія BRW складається з 4-х модулів, виконаних в дихаючих світлих тонах, які не заберуть заповітний метраж вашої вітальні, а навпаки дозволять візуально розширити простір і додати світла. Стінка має безліч ніш для різноманітних речей, підсвічування і відкриті скляні полички, а також зручну нішу під ТВ.

Особливості та переваги:

  • Сучасний дизайн;
  • Матеріал корпусу і фасадів - ДСП/МДФ;
  • Кольорова гама: білий глянець/дуб тахо;
  • Підсвічування у комлекті;
  • Скляні полички;
  • Пластмасові ніжки.

Комплектація

Меблева стінка Соломія BRW

Тумба RTV2S

Щитова конструкція на непрохідних бічних стінках. Верхній відділ відкритий з вертикальною перегородкою. Нижній відділ являє собою по одній висувній шухляді на металевих кулькових напрямних. У задній стінці є отвір для виходу кабелів. Краї фасаду прикрашені декоративною планкою з МДФ. Є підсвічування на диодній стрічці.

Розмір ш/в/гл - 46х150х45 см

Меблева стінка Соломія BRW

Полиця POL/150

Щитова конструкція. Два щита горизонтальний і вертикальний з'єднані між собою. Фасадні кромки прикрашені планками з МДФ. На задній поверхні щита є петлі для того, щоб повісити полицю.

Розмір ш/в/гл - 150х21х20 см

Меблева стінка Соломія BRW

Вітрина REG1W1D

Щитова конструкція на напівпровідних вертикальних стінках. Дві секції: справа дві полиці, одна переставна, інша ні, за непрозорими дверцятами; зліва скляна полиця з підсвічуванням і два щитових фасади. Задня стінка з плити ХДФ з захисно-декоративним покриттям. Фасад прикрашений планками з МДФ. Підсвічування - діодна стрічка і одноелементне діодне освітлення, яке прикріплено до скляної полиці.

Розмір ш/в/гл - 92х129,5х40 см

Меблева стінка Соломія BRW

Вітрина REG1W2S

Щитова конструкція на непрохідних бічних стінках. Скляні полиці. У нижньому відділі дві висувні шухляди на металевих кулькових напрямних. Задня стінка з плити ХДФ з захисно-декоративним покриттям. Фасад прикрашений планками з МДФ. Підсвічування - діодна стрічка і одноелементне діодне освітлення, яке прикріплено до скляної полиці.

Розмір ш/в/гл - 60х129,5х40 см

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари