Ліжко з підйомним механізмом Селена Аурі Естелла

Код товару:
003539

Наявність уточнюйте у менеджера

101 - Горіх темний

15 720 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на ліжко з підйомним механізмом Селена Аурі Естелла
Виробник: Эстелла
Матеріал: Дерево
Ізніжжя: Ні
Підйомний механізм: Так
Основа під матрац: Букові ламелі
Шухляда для білизни: З шухлядою
Висота узголів'я, см: 87
Розміри (ШирxВисxДл), см: +8 см по длине и+6 см по ширине к спальному месту
Особливості: Для спальні, Без матраца

Стережіться підробок!Наша ліцензія 222-9521  перевірити ліцензію

Варіанти виконання

Щит Эстелла Массив Эстелла
Щит бука – це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою дерев'яних струганих брусків. До його незаперечних переваг слід віднести стійкість до деформації, однорідну фактуру і абсолютну екологічність Масив бука – це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою великих дерев'яних струганих брусків. Зверніть увагу, що під масивом не слід розуміти меблі з цільного шматка дерева

Кольорова палітра

Цвета Эстелла

Різні відтінки досягаються шляхом нанесення лаку на дерев'яну поверхню. При виготовленні ліжок фабрика Естелла використовує тільки якісні, безпечні та екологічно чисті лаки. Вони гіпоалергенні, не токсичні, мають високі експлуатаційні властивості.

Ламелі (основа під матрац)

Ламели Эстелла

Ліжко комплектується гнутими ламелями з букової фанери товщиною 8 мм. Завдяки особливій зігнутої формі, ламелі забезпечують додатковий ортопедичний ефект і комфорт. Кількість ламелей на одне спальне місце і відстань між ними.
Відстань між ламелями 4 см 2,5 см
Ціна, за 1 спальне місце включено +850 грн.

Для матраців на незалежному пружинному блоці рекомендуємо купувати ламелі з відстанню від 4 см.

Розмір спального місця може бути за довжиною 190 см та 200 см, на ціну це не впливає!

Підйомний механізм

Механізм газліфт Ліжко з підйомним механізмом обладнане місткою нішею для зберігання постільних речей та домашнього текстилю. Це дозволяє заощадити вільний простір і особливо актуально для малогабаритних квартир.
механизм газ-лифт подъемный механизм

Габаритні розміри

Довжина Ширина Узголів'я Глибина короба Висота спального місця *
+8 см +6 см 87 см  18 см 42 см размеры кровати

*за умови використання матраца висотою 20 см

Відео зборки ліжка Селена Аурі

Ліжко Селена Аурі від ТМ Естелла з підйомним механізмом і місцем для зберігання ваших постільних аксесуарів. Вигнуті форми даного ліжка, а також різноманітність кольорових гам, дозволить Вам вдало вписати її в будь-який інтер'єр. Існує два варіанти вибору дерева для ліжка Селена Аурі: а) щит бука - невеликі шматочки срощенного дерева довжиною 20-30 см; б) масив бука - використовуються дерев'яні шматочки шириною 6-6,5 см зрощені по всій довжині елемента. Ліжка як в масиві, так і в щиті однаковою міцності і надійності. Всі ліжка ТМ Естелла відмінно упаковані і повністю укомплектовані для транспортування по всій території України. Ліжко Селену Аурі можна самостійно зібрати, використовуючи набір гайкових ключів і хрестову викрутку. 

Купити ліжко Селена Аурі з підйомним механізмом Естелла по самій вигідною ціною в Дніпропетровську Ви зможете тільки в інтернет-магазині меблів "Мир дому".

Ліжко стандартно комплектується ортопедичним каркасом з букових ламелей (букова фанера товщиною 8 мм), розташованих з кроком 6,5 см (16 ламелей на спальне місце для ліжка довжиною 200 см).

Рекомендовані моделі матраців

Матрац Епсилон Sleep&Fly Organic Матрац Слім Ролл Take&Go Матрац Класік 2 в 1 кокос Sleep&Fly


Матрац Дейлі 2 в 1 Sleep&Fly

Ліжко з підйомним механізмом Селена Аурі Естелла Матрас Мемо Ролл Take&Go Ліжко з підйомним механізмом Селена Аурі Естелла Ліжко з підйомним механізмом Селена Аурі Естелла

Тумби та комоди

Комод Тесса Комод Вега
Комод Тесса Эстелла Комод Вега Эстелла
Тумба приліжкова Т2 Тумба приліжкова В2
Тумба Т2 Эстелла Тумба В2 Эстелла
2018-05-14

Что понравилось: кровать была в наличии во всех цветах, внес предоплату частично.
Что НЕ понравилось: при частичной оплате нельзя кровать было привезти по адресу, это не магазин виноват, а условия такие у новой почты. Пришлось ехать на почту оплачивать оставшуюся сумму и самому себе переадресовывать по адресу кровать за 70 грн...брееед. Я конечно немного психонул, хотя менеджер мне предлагала оплатить всю сумму и получить кровать по адресу.
Матрас тоже оплатил частично...но после таких нервов доплатил остальную сумму и его прислали нормально без лишней суеты по адресу.

2018-03-12

Впервые покупал через интерне мебель. Эмоций хапонул нормально, и особенности выбора, и условия оплаты/доставки меня немного удивили. Прозвонил всю первую страницу выдачи гугла, условия +/- везде одинаковые. Девушка с мирдома вызвала у меня доверие, а может я уже просто устал :) По большому счету меня смутила только предоплата. Но уровень ведения моего заказа мне понравился. Вежливо, приятно, вся переписка в вайбере, для меня это было очень удобно. После получения кровати ее еще нужно было собрать, сам не стал, просил кума, видео-инструкция очень помогла. Кроватью доволен. На днях жду доставку матраса.

2018-02-18

Долго выбирал цвет, менеджер мне прислала на вайбер видео и фото. Я, конечно, ее немного помучил вопросами, в итоге доволен. Оплачивал на счёт, мне так было удобно. Лицензию на сайте Эстеллы проверял, так как начитался предварительно отзывов. Покупка прошла гладко. Еще вернусь за тумбами и комодом, но попозже.

2018-01-19

Бесподобная кровать! Выбрали с мужем на годовщину свадьбы в массиве 180 на 200 в 106 цвете плюс матрас со скидкой 10%. Мы ну очень довольны. Комната светлая и кровать как королева. Магазину спасибо за быструю доставку. Делали частичную предоплату. Доставка была бесплатная. Девочки, вам благодарность и побольше хороших клиентов :)

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою
Безкоштовно

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари