Фильтры

Ціна

0 грн. - 16199 грн.

Меблі Лофт 

популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні
популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні

Ці меблі лофт в березні 2024

Меблі Лофт Ціна
Стіл обідній Сван Loft design 12 690 грн.
Стіл журнальний Джаспер Loft design 2 090 грн.
Тумба офісна з розсувними дверима LS-1200-830 Біла Loft design 6 690 грн.
Стіл письмовий L-2p з одною шухлядою Loft design 4 390 грн.
Стіл барний Бруно Loft design 3 890 грн.

Найчастіні питання про Меблі Лофт

Лофт по домашньому і не тільки

Лофт або industrial style досить молодий і все ще переживає своє становлення. Своїм виникненням він завдячує повоєнній розрусі в Америці. На тлі нестачі житла та грошей заповзятливі жителі Нью-Йорка стали освоювати покинуті фабрики. Насамперед просторі приміщення з великою кількістю світла залучили художників, фотографів, а також інших представників богеми. Вони змогли обжити та облагородити промислові споруди, додати їм особливого шарму. Що в результаті і породило нову течію - лофт, закріпивши при цьому за ним статус елітного та незвичайного житла.

Інтер'єр у стилі лофт легко варіюється від брутально-індустріального стилю, з достатком холодного металу до м'якого, романтичного спрямування, з великою кількістю натуральних матеріалів та теплим електричним світлом.

Хоча для створення інтер'єру в промисловому стилі привітсвуються необроблені стіни та підлога, відкрита цегла, тріщина на штукатурці, не зашиті труби, та інше. Але існує і більш м'який варіант, який все частіше зустрічається у сучасних квартирах та офісах. Він має на увазі лише стилізацію під цегляну кладку, використання декоративних труб та інших аксесуарів індустріальної доби.

Основні ознаки лофта:

  • Високі стелі, бажано бетонні або дерев'яні, без оздоблення
  • Цегляні стіни, як природні, так і імітація у вигляді панелей або шпалер
  • Дерев'яна підлога
  • Використання натуральних матеріалів (дерево, цегла, метал, скло)
  • Велика кількість сонячного та електричного світла
  • «Поєднання не поєднаного» (цегляні стіни та сучасний телевізор, груба дощата підлога та дорогий шкіряний диван)
  • Природні забарвлення, з величезним переважанням темних холодних квітів (сірки, темно-зелений, чорний, коричневий)
  • Відсутність розділових стін, замість них ширми-перегородки чи стелажі
  • Незвичайні предмети декору (дорожні знаки, телефонні кабіни, інструменти, садовий інвентар)

Меблі в стилі Лофт

Рідко коли у звичайній квартирі всі меблі витримані в одному стилі, частіше зустрічається така собі еклектика, що якраз і створює неповторний домашній затишок. Універсальність меблів у стилі лофт якраз у її здатності поєднуватись із вже наявною обстановкою не вибиваючись із загального інтер'єру.

До меблів loftdesign можна віднести як спеціально стилізовані моделі, так і антикваріат або звичайні сучасні меблі в лаконічному стилі з дерева, металу та ДСП. Головне щоб конструкція столу або комода підкреслювала індустріальні нотки інтер'єру. Що характерно для всіх меблів лофт так це надійність, масивність і практичність. Форми можуть бути різними, але з переважанням легкої грубості або незавершеності.

Наприклад, для створення лофтової спальні можна використовувати дерев'яне або металеве ліжко на невисоких ніжках. Бажано без задньої спинки і хитромудрого декору. Так само популярні моделі у вигляді подіумів з підсвічуванням або м'які моделі з високим узголів'ям. А доповнивши обстановку вбудованою шафою-купе та незвичайним комодом із металевими елементами, вже вийде майже закінчений інтер'єр. Індивідуальність підкреслить ексклюзивна металева люстра, картина на стіні або інсталяція.

 

Вітальня в стилі лофт - це вибір творчих, сучасних людей, які цінують вільний простір і нестандартність мислення. Саме цю кімнату найчастіше оформляють у індустріальному стилі. Центральне місце займає диван або група крісел, а додатком є стелаж, журнальний столик, тумба для телевізора, комод.

Практичність та універсальність меблів у стилі лофт найповніше розкривається в інтер'єр сучасного офісу. Поєднання добротних матеріалів та простих форми благотворно впливає на робочу обстановку та не відволікає від виконання обов'язків. А відсутність глухих стін та перегородок лише посилює почуття єднання та колективний дух.

 

Сучасні меблі в стилі Лофт

Простота лофта поверхова, насправді це не лише стиль для оформлення інтер'єру, а справжня концепція життя. Побачити незвичайне у повсякденних речах та створити з цього затишні умови не кожному під силу. Лофт або індустріальний стиль зачаровує і притягує. Наприклад, перетворити робочу атмосферу і додати їй зосередженості легко зможе письмовий стіл лофт, адже такі меблі дисциплінують, оскільки відрізняються прямими формами та лаконічністю. Оригінальне ліжко з піддонів або грубих дощок відтворить у спальні атмосферу бунтарства та свободи. Лофт – це виклик і спосіб ламати звичні стереотипи. Тому неординарно мислячі люди бачать у цьому напрямі красу.

Промисловий стиль несе в собі риси мінімалізму і стане знахідкою для маленьких квартир та офісів, а також для тих, хто хоче заощадити на ремонті та меблях. Наприклад, для обстановки вітальні вистачить пари стелажів, журнального столика, консолі під телевізор та дивану.

Меблі в стилі лофт для будь-якого інтер'єру


Меблі в індустріальному стилі дуже своєрідні, мають неповторну кулю і часто нестандартну форму. Але ризикнути і купити меблі в стилі лофт виразно коштуватиме. Адже її основні ознаки:

  • Натуральні матеріали (шкіра, метал, дерево)
  • Природне чи штучне старіння
  • Прості, грубі форми
  • Природні кольори
  • Універсальність
  • Міцність

Так як переважно лофтові меблі складаються з металу, то вони дуже довговічні і розраховані на більше навантаження. Тому навіть звичайні вішалки в передпокій будуть служити довго і витримають не одну важку шубу. Але перед тим як купити такі меблі треба приділити увагу якості металу, товщині та способу його прокатки.

А так само важлива функціональність та мобільність. Наприклад, для офісу часто потрібна тумба у стилі лофт для зберігання документації або як підставка під принтер. Наявність висувних ящиків чи безлічі полиць підвищує функціональність. А на мобільність впливають коліщатка та невелика вага.

Обстановка літнього кафе або спортивного бару перетвориться на стільці в індустріальному стилі. Особливо якщо використовувати додатковий декор у вигляді старовинних валіз, дерев'яних ящиків, драбин або садового інвентарю. Різні вінтажні ліхтарі та підвісні лампи пом'якшують грубі лінії, додають тепла.

Сучасний та недорогий варіант для кухні в стилі лофт купити барну стійку та замінити нею традиційний стіл. Для цього необхідні високі табурети, барний модуль та трохи фантазії. Таке рішення економить вільний простір, якого дуже мало на кухні. А також такий спосіб підходить для зонування приміщення, якщо йдеться про квартиру студії. У будь-якому випадку це вибір для динамічних та творчих людей, які, не витрачаючи багато часу на готування та трапезу.

Невеликі майстерні пропонують меблі в стилі лофт зробити на замовлення, але такий варіант підходить не всім, оскільки він не дешевий. Більш доступні товари фабричного виробництва. Одними з лідерів на ринку є компанії Метал-Дизайн та Loft design. Ми співпрацюємо безпосередньо з виробниками, відстежуємо новинки та оперативно додаємо їх на сайт.

Тому купити ліжко чи табурет барний дерев'яний в Україні вигідніше у нашому магазині MirDoma.

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.