Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний

Код товару:
013120

This product is not sold individually. You must select at least 2 quantity for this product.

1 782 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний
Виробник: Billerbeck
Тип ковдри: Легке
Матеріал чохла: Полікоттон
Наповнювач: Поліестер
Упаковка: ПВХ чемодан
Забарвлення: Блакитний
Гарантія: 6 міс.
Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний Найвища якість Швидка доставка Гарантія від виробника Визнання покупців

Ковдра Ніна   полегшене Billerbeck це недорога модель пошита з якісних матеріалів і за допомогою антиалергенного серії. Наповнювач зі штучних волокон, чохол з Поликоттон. Ковдра м'яке і приємне на дотик, підходить для використання пізньою весною і ранньою осінню.

* Зверніть увагу! Вага ковдри відрізняється від ваги наповнювача, і трохи вище.

Особливості та переваги ковдри Ніна   полегшене Billerbeck

Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний

Чохол щільний, добре пропускає повітря, однотонного кольору, пошитий з тканини зі змішаними волокнами (бавовна 60%, синтетика 40%). Ковдра прошито ромбами і оброблено по краю кантом.

Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний

Використовуються якісні поліефірні волокна. Даний наповнювач, теплий, пружний і легкий. Довго зберігає свої якості, не накопичує пил і стійкий до хвороботворних мікробів.

Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний

Дві точки тепла по градації кампанії Billerbeck. Це полегшена ковдра. Для використання в добре опалювальних приміщеннях в осінньо-зимовий період і для людей, які люблять помірне тепло.

Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний

Сучасна упаковка на блискавки і з ручками, виготовлена ​​з поєднання ПВХ та спанбонд. Підходить як для транспортування ковдри, так і для зберігання. Вставки з спанбонду прекрасно пропускають повітря, що дозволяє уникнути парникового ефекту.

Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний

Рекомендований догляд. Що б ковдру завжди залишалося повітряним і м'яким бажано щодня струшувати і розрівнювати вироби, для забезпечення циркуляції повітря. Кілька разів протягом року необхідно провітрювати ковдру, при вологості повітря не вище 60-65% і уникаючи прямих сонячних променів. При забрудненні можна використовувати тільки щадну суху хімчистку. Зберігати в затемненому і провітрюваному приміщенні.

Ковдра Billerbeck Ніна полегшене Блакитний Вся продукція сертифікована і пройшла санітарно-епідеміологічну експертизу

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари