Матрац ортопедичний InStyle Stories (Сторіс)

Код товару:
023820

Гарантія 18 місяців

До конца акции осталось:

10 767 грн.

13 459 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний InStyle Stories (Сторіс)
Виробник: InStyle
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 2/3 М'який / Середній
Наповнення матраца: Койра сизалю, Меморі, Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 170 кг
Висота (см): 27
Додаткові властивості: Thermocontrol
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 18 мес.

Матрац ортопедичний InStyle Stories(Сторіс)  - це модель з помірною жорсткістю на основі блоку незалежних пружин з нержавіючої сталі, який забезпечує комфортну підтримку і правильне положення хребта під час сну. Настильні шари складаються з волокна агави, просоченого натуральним латексом та піни Memory. Основною перевагою моделі є наявність ефекту терморегуляції. Терморегулюючі властивості гарантують завжди комфортну для сну температуру. Чохол матраца виготовлений із стрейч-жаккарда і додатково простьобаний волокнами льону. Тканина чохла гіпоалергенна, стійка до стирання і не потребує особливого догляду. До основних переваг матрасу відносяться ортопедичний ефект та анатомічні властивості. 

Склад матраца InStyle Stories

Схема матраса Аккаунт
  1. Чохол - стрейч-жаккард прошитий льоном
  2. FHR Double Color Foam ML
  3. Sisal Coir
  4. Термоволокно Mix Felt
  5. Пружинний блок iML Pocket Spring Hard 
  6. Єврокаркас
  7. MML Memory

Матрац ортопедичний InStyle Stories - це двостороння модель, заввишки 27 см, з якісним наповненням і прекрасними ортопедичними і анатомічними властивостями. Модель витримує навантаження до 170 кг на 1 спальне місце.

Схема Stories

Опис матеріалів і властивості матраца InStyle Stories

Схема Stories

Пружинний блок iML Pocket Spring - це блок незалежних пружини, який забезпечує правильну підтримку хребта під час сну і повторює контури тіла, позбавлений дискомфортного ефекту коливання і рівномірно розподіляє навантаження по поверхні матраца.
 Схема  Stories

FHR Double Color Foam ML - спеціально розроблена двонаправлена піна. Її структура дозволяє повітря легко циркулювати всередині виробу, підтримуючи оптимальний рівень температури. Завдяки цьому матеріал створює неймовірно високий рівень комфорту.

Матрац ортопедичний InStyle Stories (Сторіс)

Матеріал складається із комірок з «пам’яттю», які реагують на температуру та вагу тіла людини, ідеально підлаштовуються під його форму. Піна Memory Foam допомагає розподілити вагу тіла сплячої людини на більшій поверхні. Комірки з «пам’яттю» вдвічі знижують тиск голови, плечей, стегон, колін, стоп. Для розкриття максимального ефекту Memory Foam рекомендується використовувати матрац при температурі не нижче 20° С.

Койра Сизаля  Sisal Coir - натуральний наповнювач середньої жорсткості. Він м'якший і еластичніший за кокосову койру, але жорсткіший за інші волокнисті матеріали. Джерелом отримання сизаля є вид рослини, відомий під назвою Агава сизалева. Сизаль високо цінується за еластичність, пружність, міцність та ізносостійкість в експлуатації матраца. Шар цього матеріалу добре пропускає повітря і не затримує споживання, дозволяє  дихати і  іншим наповнювачям.

Матрац ортопедичний InStyle Stories (Сторіс)

Mix Felt - це матеріал з суміші натуральних волокон і синтетичних ниток. Служить захисним прошарком між пружинним блоком і іншими шарами матраца, так само він забезпечує додаткову пружність, підвищує експлуатаційні характеристики матраца.

Матрац ортопедичний InStyle Stories (Сторіс)

Чохол виготовлений із стрейч-жаккарда і прошитий льоном. Міцна, еластична і практична тканина. Чохол приємний на дотик. Прошивка натуральним льоном 250 г на м2 створює екологічне і гіпоалергенне середовище.

Матрац ортопедичний InStyle Stories (Сторіс)

Сертифікований товар. Гарантія від виробника 18 місяців.

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари