Матрац ортопедичний Лідс Кокос Матролюкс

Код товару:
024361

Гарантія - 18 міс.

5 762 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Лідс Кокос Матролюкс
Виробник: MatroLuxe
Жорсткість матраца: 4/5 Жорсткий / Підвищена жорсткість
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 150 кг
Висота (см): 19
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 18 мес.

Матрац Лідс Кокос - це модель з жорстким рівнем жорсткості, яка добре тримає форму, добре пропускає повітря і не збирає вологу. Основа матраца – блок ортопедичної піни з підвищеною щільністю та кокосова койра, яка гарантує незалежну підтримку спини та забезпечує необхідне розслаблення м'язів. Матрац Лідс - це модель з якісним наповненням, спеціально розроблений для людей, які піклуються про своє здоров'я і віддають перевагу повноцінному відпочинку.

Склад Матрацу Лідс Кокос Матролюк

Лидс 1.Чохол - тканина стрейч.
2.Піна Air Foam.
3.Кокосова койра.

Матрац Лідс Кокос – це модель висотою 19 см, розрахована на навантаження до 150 кг на 1 спальне місце. Наявність у складі матраца ортопедичної піни з підвищеною щільністю та кокосової койри робить цю модель зручною та комфортною для відпочинку.

Опис матеріалів матрацу Лідс Кокос

Like

Піна Air Foam - це сучасний матеріал, насичений киснем, еластичний і пружний, який гарантує незалежну підтримку спини та забезпечує необхідне розслаблення м'язів. Піна забезпечує комфортні умови під час сну, а також не накопичує пил і гіпоалергенна.

Матрац ортопедичний Лідс Кокос Матролюкс

Кокосова койра - природний матеріал із кокосових волокон, додає матрацу необхідну жорсткість. За рахунок своєї волокнистої структури, матеріал має відмінну природну вентильованість і прекрасний теплообмін.

Матрац ортопедичний Лідс Кокос Матролюкс Чохол із тканини стрейч, прошитий льоном, міцний і зносостійкий, дуже простий у догляді, приємний на дотик та презентабельний на вигляд.
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари