Тумба мобільна L-420 Loft design

Код товару:
008003

3 690 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на тумба мобільна L-420 Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал: ДСП
Кількість ящиків: 3
Ширина, см: 42
Висота, см: 65
Глибина, см: 50
Гарантія: 12 міс.

Мобільна тумба L-420 Loft Design - відмінний варіант тумби, як для офісу, так і для дому. Ця мобільна тумба виконана з тих же забарвлень ЛДСП, що і основна колекція столів від компанії Лофт дизайн. Таким чином, ця мобільна тумба може представляти самостійний елемент інтер'єру. Також вона буде відмінно доповнювати будь-яку з моделей письмових столів серії L.

Розміри тумби:

Ширина 420 мм
Глибина 500 мм
Висота 650 мм.

Тумбу виконано з преміального ЛДСП серії One World товщиною 16 мм. На робочих поверхнях використовується кромка ПВХ товщиною 2мм. Мобільна тумба має три висувних ящика. Один великий та два трохи менші. Ящики висуваються на телескопічні напрямні. Для зручності мобільна тумба оснащена коліщатками. Скриньки оснащені металевими рейлінговими ручками. Тумба виглядає дуже стильно і сучасно. Завдяки підбору кращого ДСП в цікавих забарвленнях ця мобільна тумба вигідно виділяється з ряду офісних меблів. Частіш за все цю Модель беруть разом з письмовим столом L2p, або письмовими столами L10 і L15. 

Варіанти забарвлення ДСП

Тумба мобільна L-420 Loft design Тумба мобільна L-420 Loft design Тумба мобільна L-420 Loft design Тумба мобільна L-420 Loft design
Горіх Модена Дуб Борас Венге Луізіана Дуб палена

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари