Стелаж-перегородка L-160 Loft design

Код товару:
013303

4 090 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на стелаж-перегородка L-160 Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал: ДСП і метал
Тип: Прямий
Ширина, см: 102
Висота, см: 160,5
Глибина, см: 30
Гарантія: 12 міс.
Стелаж-перегородка L-160 Loft design - це чудова модель ступінчастої форми, прекрасно підійде для зонування приміщення. Конструкція не надто громіздка і відмінно впишеться в інтер'єр вітальні, дитячій, домашнього кабінету або офісу. Стелаж виготовляється в чотирьох кольорових рішеннях, з якісного ламінованого ДСП і металу.  

Лофтові меблі все популярніші з кожним роком, адже вони поєднують надійність, простоту і функціональність. Компанія-виробник з Дніпра - Loft design, використовуючи високоякісні матеріали і нестандартний дизайнерський підхід в своїй продукції, змогла найбільш точно, відобразити індустріальний дух стилю лофт.  

Забарвлення варіюється від натурально-світлого кольору"дуб Борас" до насичено-темного "венге Корсика", поверхня полиць приємна на дотик, із зображенням природної структури дерева.    

Стелаж-перегородка L-160 Loft design - це вдала знахідка для людей з нестандартним мисленням, які шукають стильні меблі для інтер'єру будинку або офісу.

Особливості та переваги:

  • Сучасний дизайн в стилі лофт;
  • Використовується ЛДСП 16 мм з кромкою ПВХ 2 мм;
  • Відстань між полицями - 35 см;
  • Регульовані ніжки;
  • Вага - 25 кг.

Стелаж-перегородка L-160 Loft design

Використовувані матеріали і комплектація

Стелаж-перегородка L-160 Loft design Для виготовлення стільниці вікорістовується ламіноване ДСП, товщина 16 мм. Даній материал високого класу, виробляється без формальдегіду и безпечний для оточуючіх. Процес ламінування здійснюється з використаних меламіновіх смол. Висока якість ЛДСП и багата фактура забарвлення підкреслюють привабливий зовнішній вигляд стільниці. 2-х міліметрова міцна ПВХ кромка (на робочих поверхнях), стійка до розшарування и надійно захіщає торці столу від вологих и пошкоджень.
Стелаж-перегородка L-160 Loft design

Для зручності і простоти збірки стелаж оснащений докладною інструкцією і якісною фурнітурою. У комплекті з болтами йде ключ-шестигранник.

Стелаж-перегородка L-160 Loft design

Каркас виконаний з металевої труби 40х20 мм. Збірка здійснюється за допомогою гвинтів. Міцність металу обумовлено його якістю і методом обробки - холодна прокатка. Даний метод підвищує міцність і твердість металу і в цілому поліпшує фізико-механічні властивості. Порошкове покриття на всіх металевих елементах довговічне і стійке.

Стелаж-перегородка L-160 Loft design

Регульовані ніжки дозволяють виставити стіл рівно, а також запобігають появі подряпин на підлозі.

 

Варіанти забарвлення ДСП

Стелаж-перегородка L-160 Loft design Стелаж-перегородка L-160 Loft design Стелаж-перегородка L-160 Loft design Стелаж-перегородка L-160 Loft design
Горіх Модена Дуб Борас Венге корсика Дуб палена

2020-04-01

Зробила замовлення і вже через 5 днів отримала. Дуже зручно. Стелаж красивий, зібрали з чоловіком удвох. Всередині інструкція і потрібні гвинти. Дякую магазину за товар і обслуговування.

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари