Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1)

Код товару:
001201

6 219 грн.

Властивості та опис на матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1)
Виробник: Sleep&Fly
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 4/5 Жорсткий / Підвищена жорсткість, 5 Підвищена жорсткість, 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Кокосова койра, Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 130 кг
Висота (см): 21
Матеріал чохла: Жаккард
Додаткові властивості: Ефект "Зима / Літо"
Вакумна упаковка: Немає

Відеоогляд матраца Дейлі 2 в 1 (Daily 2 в 1) 

Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю Дейлі 2 в 1 (Daily 2 в 1) від Sleep & Fly з ортопедичним ефектом і різною жорсткістю сторін на основі блоку незалежних пружин. Більш жорстка сторона матраца з кокоса, обробленого за новою технологією PoliTex, краща для відпочинку влітку. Унікальна технологія PoliTex, збільшує термін служби м'яких шарів у матраці і захищає їх від пошкодження. М'якість нижньої сторони матраца забезпечує комірчастий пінополіуретан.

Склад матраца Дейлі 2 в 1 (Daily 2 в 1) Sleep & Fly

Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1)

 

  1. Чохол-тканина жаккард з мікрофіброю підвищеної міцності.
  2. Піна з масажним ефектом.
  3. Кокосова койра.
  4. Термовиойлок.
  5. Пружинна система Pocket Spring 272шт/м², скріплена по периметру рамою з прокатної сталі.
  6. Єврокаркас.

Матрац Дейлі 2 в 1 (Daily 2 в 1) Sleep & Fly - це двостороння модель висотою 21 см з якісним наповненням і хорошими ортопедичними і анатомічними властивостями. Жорсткість з одного боку матраца підвищена, з іншого помірна і підходить для людей, які люблять сон на твердій поверхні. А так само рекомендується при надмірній вазі, ряді захворювань опорно-рухової системи і для дітей старше 3-х років.

Опис матеріалів і властивості матраца Дейлі 2 в 1 (Daily 2 в 1) Sleep&Fly

Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1) Основа матраца - блок пружин Pocket Spring. В даному блоці пружини розташовані незалежно один від одного і поміщені в кишеньки з спанбонду. Це дозволяє більш точково розподіляти навантаження з кожної частини тіла сплячого і забезпечувати максимально правильне положення вашого хребта під час сну. Якщо цей матрац використовувати для двоспальних ліжок, то у сплячих людей не буде дискомфорту при перевертанні сусіда, так як пружинний блок дозволяє створити два повністю незалежних спальних місця.

Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1) Пінополіуретан - це сучасний матеріал, еластичний і пружний. Завдяки хвилястою поверхні забезпечує масажний ефект під час сну. Анатомічний, підлаштовується під контури сплячого людина, а так само не накопичує пил і гіпоалергенний.

Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1) Необхідну жорсткість матрацу надає наявність в його складі кокосової койри. Це природний матеріал з волокон кокосового горіха, екологічно чистий, жорсткий і повітропроникний. Для довговічності кокосову койру латексіруют, цей процес збільшує її термін експлуатації і запобігає випаданню окремих волокон. Система PoliTex передбачає так само армування кокосового шару з одного боку сіткою з поліестеру.

Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1) Термовойлок служить захисною прошарком між пружинним блоком і м'якими шарами матраца, так само він забезпечує додаткову пружність, підвищує експлуатаційні характеристики матраца.

Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1)
Синтепон - це легкий і м'який матеріал з поліефірних волокон. Його використовують при пошитті чохла для додання обсягу. Синтепон володіє хорошими повітропроникними і теплоізоляційними якостями, допомагає створювати комфортний мікроклімат під час сну.

Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1)

Єврокаркас необхідний для підтримки форми матраца та являє собою прямокутні бруски з щільного пінополіуретану, розташовані по периметру. Використання Єврокаркасом дозволяє уникнути деформації виробу і продовжує його термін служби.

Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1) Тканина жаккард з мікрофіброю підвищеної міцності - це міцний і зносостійкий матеріал, який тривалий час не втрачає форму і відмінно пропускає повітря, не вицвітає. Чохол щільний, гладкий на дотик.

Матрац ортопедичний з різнобічної жорсткістю sleep & Fly Дейлі 2 в 1 (daily 2 в 1)

Ефект зима-літо в матраці досягається завдяки використанню овечої вовни і натуральної бавовни. Для забезпечення прохолоди, свіжості і гігроскопічності річна сторона матраца простьобаний з бавовняною ватою, а для створення комфортного мікроклімату взимку чохол простегівают з натуральною вовною.

2018-04-02

А мы на этом матрасе забеременели))))
Покупали у мирдома, на матрасе спим больше года, вернулись за водонепронецаемым наматрасником.
Рекомендации от мамочки :)

2018-03-30

Матрас хороший, по ощущениям комфортно, высыпаться стала лучше. Но! мне не очень нравится чехол, хорошо, что при покупке матраса девушка уговорила мужа купить наматрасник, без него, думаю, простынь могла бы скользить. Больше нравится та сторона без кокоса.

2018-03-13

Уже три дня спим на этом матрасе. Мне нравится. У нас до это был средней жесткости. Жена сперва возмущалась, что жестко ей, а теперь привыкла и кайфуем. Спасибо менеджерам за помощь с выбором

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари