Матрац на незалежному блоці пружин з кокосом Evolution Magic (Меджик)

Код товару:
001202

11 185 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац на незалежному блоці пружин з кокосом Evolution Magic (Меджик)
Виробник: Evolution
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Латекс, Без пінополіуретану, Кокосова койра
Навантаження на спальне місце: 130 кг
Висота (см): 23
Додаткові властивості: Climat Control
Гарантія: 18 мес.

Матрац на незалежному блок пружин з кокосом Evolution Magic (Меджик) - це двостороння модель на блоці незалежних пружин, розроблена із застосуванням інноваційних технологій на сучасному обладнанні. Поєднання різноманітних і якісних наповнювачів забезпечує прекрасні ортопедичні і анатомічні властивості матраца. Помірна жорсткість підійде для людей, вагою до 130 кг.

Склад матраца Magic (Меджик) Evolution

Склад матраца Magic.

 

1. Знімний чохол з антибактеріальним просоченням і системою Thermo Balans
2. Натуральний латекс "Clima Cell"®
3. Кокосова койра
4. Інноваційна система пружин Anatomic Multy Zone 5
5. Система вентиляції Smart control Air System

 

Опис матеріалів матраца Magic (Меджик) Evolution

Матрац на незалежному блоці пружин з кокосом Evolution Magic (Меджик)

Міцний бельгійський стрейч, з високим вмістом волокон натурального походження. Натуральний склад тканини «дихає», абсорбуючи і поглинаючи вологу, плюс має м'яку текстуру. Просочення Ultra Fresh Silpure, відноситься до нового покоління антибактеріальних складів, в яких використовуються унікальні властивості срібла, збагачуючи мікроелементами тканину і тим самим перешкоджаючи появі шкідливих мікроорганізмів.

Thermo Balance

Знімний чохол матраца виготовлений на основі Thermo Balance, створює правильний клімат в ліжку. Завдяки кліматичним волокнам, стабілізується температура під час сну.

Система Smart control Air System

Система Smart Air System control створює вентиляцію повітря всередині матраца, досягаючи масажного ефекту. Завдяки системи вентиляції матрац прекрасно дихає, не накопичується пил, відводить вологу, забезпечує оптимальний мікроклімат, довговічний.

Матрац на незалежному блоці пружин з кокосом Evolution Magic (Меджик)

Багаторівнева інноваційна система пружин Anatomic Multy Zone 5 розроблена за принципом регулювання жорсткості за рахунок стиснення пружин різної висоти. Створена напруга в пружинах забезпечує різну жорсткість і пружність в заданих зонах. Зональний розподіл пружин забезпечує надійну підтримку і найкращі анатомічні властивості матраца.

Матрац на незалежному блоці пружин з кокосом Evolution Magic (Меджик)

Кокос - це натуральний матеріал, одержуваний з горіха кокосової пальми. Не піддається гниттю, на довгі роки зберігає пружність і жорсткість, гіпоалергенний. Кокос в складі матраца використовується як жорсткий і пружний прошарок.
Матрац на незалежному блоці пружин з кокосом Evolution Magic (Меджик) Натуральний матеріал, виготовлений з екстракту соку гевеї. Завдяки спеціальній обробці латекс набуває мікропористу структуру, подібну будовою бджолиних сот, із заповненими повітрям осередками. Комірчаста поверхня латексу "Clima Cell"® надає матрацам виключно м'якість, забезпечуючи чудову зручність і комфорт. Таким чином, створюється рівномірний розподіл повітря в матраці, гарантуючи ще більшу вентиляцію внутрішніх шарів і неперевершений масажний ефект.
 Матрац на незалежному блоці пружин з кокосом Evolution Magic (Меджик) Висота матраца 23 см
Матрац на незалежному блоці пружин з кокосом Evolution Magic (Меджик)      
Максимально допустиме навантаження на одне спальне місце 130 кг
Матрац на незалежному блоці пружин з кокосом Evolution Magic (Меджик)
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари