Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів)

Код товару:
001207

12 092 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів)
Виробник: Evolution
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Кокосова койра, Пінополіуретан, Латекс
Навантаження на спальне місце: 130 кг
Висота (см): 22
Додаткові властивості: Climat Control
Гарантія: 18 мес.

Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенситів) створений спеціально для людей, які віддають перевагу матраци помірної жорсткості з відмінними анатомічними і ортопедичними якостями. Основа матраца унікальний пятизональный блок незалежних пружин, який забезпечує правильну підтримку різних частин тіла під час відпочинку. Довговічні і якісні настилочні матеріали продовжують термін служби матраца і забезпечують високий рівень комфорту.

 

Склад матраца Sensitiv (Сенситів) Evolution

Склад матраца Sensitiv.

 

1.Знімний чохол з антибактеріальним просоченням і системою Thermo Balans
2. Натуральний латекс "Clima Cell"®
3. Високоеластичний матеріал Ergoflex®
4. Кокосова койра
5.Інноваційна система пружин Anatomic Multy Zone
6. Система вентиляції Smart Air System contro

Матрац Sensitiv (Сенситів) Evolution - це двостороння модель, висотою 22 см, помірної жорсткості і чудово підходить для більшості дорослих, а так само і для дітей старше 3-х років. Матрац Sensitiv (Сенситів) - це здоровий сон, повноцінне розслаблення м'язів, правильного положення хребта під час сну і відмінний настрій протягом усього дня після відпочинку.

 

Опис матеріалів матраца Sensitiv (Сенситів) Evolution

Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів)

Міцний бельгійський стрейч, з високим вмістом волокон натурального походження. Натуральний склад тканини «дихає», абсорбуючи і поглинаючи вологу, плюс має м'яку текстуру. Просочення Ultra Fresh Silpure, відноситься до нового покоління антибактеріальних складів, в яких використовуються унікальні властивості срібла, збагачуючи мікроелементами тканину і тим самим перешкоджаючи появі шкідливих мікроорганізмів.

Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів)

Знімний чохол матраца виготовлений на основі Thermo Balance, створює правильний клімат в ліжку. Завдяки кліматичним волокнам, стабілізується температура під час сну.

Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів)

Система Smart Air System control створює вентиляцію повітря всередині матраца, досягаючи масажного ефекту. Завдяки системи вентиляції матрац прекрасно дихає, не накопичується пил, відводить вологу, забезпечує оптимальний мікроклімат, довговічний.

Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів)

Багаторівнева інноваційна система пружин Anatomic Multy Zone 5 розроблена за принципом регулювання жорсткості за рахунок стиснення пружин різної висоти. Створена напруга в пружинах забезпечує різну жорсткість і пружність в заданих зонах. Зональний розподіл пружин забезпечує надійну підтримку і найкращі анатомічні властивості матраца.
Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів) Латекс - це натуральний матеріал, виготовлений з екстракту соку гевеї. Завдяки спеціальній обробці латекс набуває мікропористу структуру, подібну будовою бджолиних сот, із заповненими повітрям осередками. Комірчаста поверхня латексу "Clima Cell"® надає матрацам виключно м'якість, забезпечуючи чудову зручність і комфорт. Таким чином, створюється рівномірний розподіл повітря в матраці, гарантуючи ще більшу вентиляцію внутрішніх шарів і неперевершений масажний ефект.

Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів)

Кокос - це натуральний матеріал, одержуваний з горіха кокосової пальми. Не піддається гниттю, на довгі роки зберігає пружність і жорсткість, гіпоалергенний. Кокос в складі матраца використовується як жорсткий і пружний прошарок.

Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів)

Мікропористий наповнювач, нетоксичний, довговічний і гіпоалергенний. За рахунок інноваційних властивостей матеріалу Ergoflex правильно розподіляється тиск на різні частини тіла, знімається навантаження з судин і поліпшується кровообіг під час сну і відпочинку.
Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів) Висота матраца 22 см
Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів)
Максимально допустиме навантаження на одне спальне місце 130 кг

Матрац з латексом і кокосом Evolution Sensitiv (Сенсітів)

2021-11-10

Понравился этот матрас. Доставка 150*200 в Умань сколько стоит ?

доставка бесплатно до подъезда

Написати відгук

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари