Дзеркало прямокутне підлогове Milan Art-com Графіт 40х165

Код товару:
012957

Гарантія 12 місяців

3 970 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на дзеркало прямокутне підлогове Milan Art-com Графіт 40х165
Виробник: Art-com
Форма: Прямокутне
Тип: Підлогове
Матеріал рами: Пластик
Матеріал опори: Дерево
Колір: Графіт
Ширина багета, см: 5 см
Розмір (ш / в / гл), см: 40 х 165 см
Гарантія: 12 міс.
Ширина, см: 40
Висота, см: 165

Підлогове дзеркало Milan Art-com Графіт  притягує до себе погляд вишуканим   дизайном, проте, не тільки краса притаманна цій моделі, а також якісні  матеріали іноземного виробництва і надійна конструкція. Дзеркальне полотно, на основі срібла, чисте без єдиної вади, не спотворює відображення, міцне і вологостійке, і захищене від пошкоджень задньою стінкою з меблевої шкіри. Стик між рамою і задньою стінкою оброблений кантом. Рама - це спеціальний пластиковий багет преміум-класу, виробництво Італія. Задняя стінка виконана з білого меблевої шкіри з візерунком.

Опора виконана з масиву дерева і має спеціальну конструкцію, яка дозволяє поставити дзеркало в кут. Нахил дзеркала може варіюватися, максимально займане місце на підлозі 35-40 см. Дана модель прекрасний вибір для обстановки невеликої спальні, дитячої або передпокою.

Якщо Ви вирішили купити дзеркало, то можете не хвилюватися про цілісність під час його доставки. Всі моделі упаковані в захисний протиударний профіль зі спіненого поліетилену + стрейч плівка + картон.

Виробництво Україна

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари