Матрац ортопедичний Denim Levi

Код товару:
023007

4 535 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Denim Levi
Виробник: Denim
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Меморі, Повсть
Навантаження на спальне місце: 130 кг
Висота (см): 21
Матеріал чохла: Стрейч
Додаткові властивості: Ефект "Зима / Літо"
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Матрац ортопедичний Denim Levi - це модель на основі пружинного блоку Pocket Spring c настильними шарами з піни Memory Foam. Дана модель призначена для тих, хто вважає за краще спати на жорстких поверхнях. Матрац поєднує відмінні ортопедичні та анатомічні якості, розумну ціну і довговічні матеріали.

Склад матраца Denim Levi

Матрац ортопедичний Denim Levi
  • Чохол - тканина стрейч з об'ємною прошивкою
  • Синтепон
  • Натуральна бавовна
  • Спанбонд
  • Піна Memory Foam
  • Extra felt з подвійним рівнем захисту
  • Пружинна система «Pocket Spring»
  • Extra felt з подвійним рівнем захисту
  • Піна Memory Foam
  • Посилений евроборт з піни по периметру
  • Спанбонд
  • Натуральна вовна
  • Синтепон
  • Тканина стрейч з об'ємною прошивкою

Висота матраца Denim Levi - 20 см, максимальне навантаження на 1 спальне місце - 130 кг. В основі матраца-блок незалежних пружин Pocket Spring, який забезпечує правильне положення хребта під час сну. Настилочні шари підвищують комфортабельність і додають необхідні анатомічні властивості. Приємний бонус - ефект зима/літо. Матрац розрахований на високі навантаження і представлений у всіх популярних розмірах, так само є можливість замовити нестандартний розмір.

 

Опис матеріалів і властивості матраца Denim Levi

 

Матрац ортопедичний Denim Levi

Pocket Spring - в даному блоці пружини розташовані незалежно один від одного і поміщені в кишеньки з спанбонду. Таке розташування забезпечує правильну точкову підтримку хребта під час сну, відсутність ефекту коливання і рівномірно розподіляє навантаження по поверхні матраца.

Матрац ортопедичний Denim Levi Клітинки з «пам'яттю», з яких складається матеріал Memory Foam, реагуючи на температуру і вагу людського тіла, в точності повторюють його контури. Допомагаючи розподілити вагу тіла на набагато більшій площі, комірки з «пам'яттю» знижують тиск особливо чутливих ділянок тіла, таких як голова, плечі, стегна, коліна, ступні майже вдвічі.
Для досягнення максимального ефекту матеріалу Memory Foam рекомендується використовувати матрац при температурі навколишнього середовища не нижче 20°С.
Матрац ортопедичний Denim Levi

Extra Felt служить захисною прошарком між пружинним блоком і м'якими шарами матраца. Він забезпечує додаткову пружність, підвищує експлуатаційні характеристики матраца.

Матрац ортопедичний Denim Levi

Єврокаркас необхідний для підтримки форми матраца і являє собою прямокутні бруски з щільного пінополіуретану, розташовані по периметру. Використання еврокаркаса дозволяє уникнути деформації виробу і подовжує термін його служби.

 

Матрац ортопедичний Denim Levi

Чохол виконаний з бельгійського стрейча з високим вмістом еластичних волокон, тривалий час не втрачає форму і відмінно пропускає повітря, не вицвітає. Тканина не електризується і приємна на дотик.

Матрац ортопедичний Denim Levi

Ефект зима-літо в матраці досягається завдяки використанню овечої вовни і натуральної бавовни. Для забезпечення прохолоди, свіжості і гігроскопічності літня сторона матраца простібана з бавовняною ватою, а для створення комфортного мікроклімату взимку чохол простегивают з натуральною вовною.

 

 



 

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари