Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Sleep & Fly Organic delta (Дельта)

Код товару:
005659

8 120 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний на незалежних пружинах Sleep & Fly Organic delta (Дельта)
Виробник: Sleep&Fly Organic
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 5 Підвищена жорсткість
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 150 кг
Висота (см): 30
Додаткові властивості: Climat Control
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Матрац delta Sleep&Fly Organic - це модель підвищеної жорсткості. Особливістю матраца є анатомічна система пружин IQ double. Вона складається з двох рівнів, функціональні властивості яких ключовим чином відрізняються між собою. Перший рівень здійснює ортопедичну підтримку в залежності від фізіологічних особливостей будови тіла людини. Другий рівень виконує роль базової підтримки конструкції, а також робить матрац стійким до високих навантажень. В якості наповнювача виступає високоеластична піна Carbon Foam, пориста структура якої відмінно дихає і відводить вологу.

Склад матраца Delta (Дельта) Sleep&Fly Organic

Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Sleep & Fly Organic delta (Дельта)

Чехол Organic cotton
Bio fiber
Carbon Foam
Eco felt
Система пружин IQ Double
Eco felt
Carbon Foam
Double strong board
Bio fiber
Чехол Organic cotton

Матрац Delta Sleep&Fly Organic – це двостороння модель, висотою 30 см, з якісним наповненням і прекрасними оротопедіческімі і анатоміческмі властивостями. Модель надійна, витримує навантаження до 150 кг на 1 спальне місце. Підвищена жорсткість підійде для тих хто любить спати на твердій поверхні, а так само для людей з надмірною вагою.

Опис матеріалів матраца Delta (Дельта) Sleep&Fly Organic

Чохол bio cotton -  не електризується, створює оптимальний мікроклімат, добре вбирає вологу, дозволяє «дихати» шкірі, витримує високі навантаження.

Bio cotton.

Climat Control – система клімат регуляції за рахунок застосування клімат волокон в чохлі матраца. Клімат волокна високоеластична пустотіла структура, що забезпечує регулювання термобаланс, досягаючи таким чином природного мікроклімату.

Climat control.

Carbon Foam являє собою блок з екстрапрочной піни з посиленням в області таза. Така конструкція дозволяє найоптимальнішим чином підлаштовуватися під вигини хребта і разом з тим надавати надійну підтримку тазу і стегон. Піна володіє високими зносостійкими властивостями, підвищеною еластичністю і амортизує здатністю, що робить її ідеальною ортопедичної основою в матраці.

Bio latex

Eco felt екологічно чистий матеріал, виготовлений з натуральних вовняних і бавовняних волокон. Eco felt використовують для регулювання жорсткості матраца і для захисту м'яких шарів від пружинного блоку.

Материал Eco felt

Система пружин IQ Double – сучасний і нестандартний підхід до здорового сну. Система пружин складається з двох рівнів, функціональні властивості яких ключовим чином відрізняються між собою. Завдання першого рівня - здійснення ортопедичної підтримки в залежності від фізіологічних особливостей будови тіла людини. Другий рівень служить в якості базової підтримки конструкції, а також робить матрац стійким до високих навантажень.

Матрац ортопедичний на незалежних пружинах Sleep & Fly Organic delta (Дельта)

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари