Комод Вега Естелла

Код товару:
003589

Наявність уточнюйте у менеджера

12 200 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на комод Вега Естелла
Виробник: Эстелла
Матеріал: Дерево
Наповнення: Шухляди
Кількість ящиків: 3
Ширина, см: 85
Висота, см: 80
Глибина, см: 55
Гарантія: 12 міс.


Ліцензія офіційного представника від ТМ Естелла: 222-9521

Опис комода Вега Естелла

Комод Вега Естелла буде відмінним доповненням до таких ліжок як Селена Аурі, Діана, Нота плюс, Венеція і Венеція Люкс. Виробник ТМ «Естелла», як завжди здивував своєю якістю і чистотою матеріалів. Основа комода Вега - це щит або масив дерева бук. Днищем ящиків є не традиційне ДВП, а HDF - це деревоволокнистих плит високої щільності. Цей матеріал має кращі показники екологічних характеристик, так як виробляють його з продуктів вирубки і переробки лісів. А щільність HDF в кілька разів перевищує щільність ДВП. Боковини комода - ДСП в максимально близький колір вифарбовування дерева.

Комод Вега Естелла продається в розібраному вигляді і запакований в дві окремі коробки (це зменшує шанси пошкодження при доставці). Задня стінка складається з трьох частин, а значить, вона буде менше піддаватися деформації. А телескопічні направляючі в ящиках - це зручність, надійність і практичність.

Примітки:

* Виготовлення комода в білому кольорі (107) + 25% до базової ціни

* Колір №102 (натуральне дерево), на жаль через використання різної товщини дерев'яних матеріалів, практично неможливо підібрати їх все в один колір, відтінки окремих деталей можуть бути абсолютно різними, від червонуватого до жовтувато-світлого. Обміркуйте свою покупку !!!

Ви можете купити комод Вега Естелла з доставкою по місту Дніпропетровськ. Здійснюємо доставку в інші міста за допомогою перевізників "Делівері" і "Нова Пошта".

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою
Безкоштовно

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари