Ковдра Billerbeck Корона

Код товару:
010695

This product is not sold individually. You must select at least 2 quantity for this product.

4 248 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на ковдра Billerbeck Корона
Виробник: Billerbeck
Тип ковдри: Стандартне
Матеріал чохла: Сатин
Наповнювач: Вовна вівці
Упаковка: ПВХ чемодан
Забарвлення: Кремове
Гарантія: 6 міс.
Ковдра Billerbeck Корона Ковдра Billerbeck Корона Ковдра Billerbeck Корона Ковдра Billerbeck Корона
Найвища якість Швидка доставка Гарантія від виробника Визнання покупців



Ковдра Корона - це одна з найпопулярніших моделей від фабрики Billerbeck. Ковдра виконана в кремовому забарвленні. На дотик ніжне і м'яке, дуже приємне до тіла. Чохол пошитий з гладкоокрашенного сатину (100% бавовна). Наповнення гіпоалергенне, з 100% овечої шерсті.

Особливості і переваги ковдри Корона Billerbeck

Ковдра Billerbeck Корона

Чохол пошитий з 100% натуральної бавовняної тканини - сатину. Це міцна і м'яка тканина, з ніжним матовим блиском. Ковдра прошита квадратами і оброблена по краю кантом. Чохол прикрашений невеликою короною, викладеною із страз Swarovski.

Ковдра Billerbeck Корона

Використовується тільки натуральна шерсть з овець альпійської породи. Волокна ретельно оброблені і вичесали. Овеча шерсть дуже тепла і здавна славитися своїми цілющими якостями: нормалізує тиск і кровообіги, заспокоює нервову систему.

Ковдра Billerbeck Корона

Три точки тепла по градації кампанії Billerbeck. Ця стандартна зимова ковдра. Прекрасно підходить для використання в опалюваних приміщеннях і для людей із звичайними потребами в теплі.

Ковдра Billerbeck Корона

Сучасна упаковка на блискавці і з ручками, виготовлена з поєднання ПВХ і спанбонда. Підходить як для транспортування ковдри, так і для зберігання. Вставки із спанбонда прекрасно пропускають повітря, що дозволяє уникнути парникового ефекту.

Ковдра Billerbeck Корона

Рекомендований відхід. Що б ковдра завжди залишалася повітряною і м'якою бажано щодня струшувати і розрівнювати вироби, для забезпечення циркуляції повітря. Кілька разів впродовж року необхідно провітрювати ковдру, при вологості повітря не вище 60-65% і уникаючи прямих сонячних променів. При забрудненні можна використати тільки щадну суху хімчистку. Зберігати в затемненому і провітрюваному приміщенні.

Ковдра Billerbeck Корона Ковдра сертифікована і пройшло санітарно-епідеміологічну експертизу

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари