Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж

Код товару:
013263

This product is not sold individually. You must select at least 2 quantity for this product.

1 980 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж
Виробник: Billerbeck
Тип ковдри: Легке
Матеріал чохла: Полікоттон
Наповнювач: Вовна вівці
Упаковка: ПВХ чемодан
Забарвлення: Беж
Гарантія: 6 міс.
Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж Найвища якість Швидка доставка Гарантія від виробника Визнання покупців

Ковдра Наталія   полегшене Billerbeck це прекрасний вибір для прохолодної пори року (осінь, весна). Ковдра приємне на дотик, м'яке, добре лягає до тіла. Наповнення екологічно чисте і гіпоалергенні, з 100% овечої вовни.

* Зверніть увагу! Вага ковдри відрізняється від ваги наповнювача, і трохи вище.

Особливості та переваги ковдри Наталія   полегшене Billerbeck

Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж

Чохол щільний, однотонний, добре пропускає повітря. Пошитий з тканини зі змішаними волокнами (бавовна 60%, синтетика 40%). Ковдра прошито хвилястими ромбами і оброблено по краю кантом.

Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж

Використовується тільки натуральна шерсть з овець альпійської породи. Волокна ретельно оброблені і вичесати. Овеча шерсть дуже тепла і здавна славиться своїми цілющими якостями: нормалізує тиск і кровообігу, заспокоює нервову систему.
Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж

Дві точки тепла по градації кампанії Billerbeck. Це полегшена ковдра. Для використання в добре опалювальних приміщеннях в осінньо-зимовий період і для людей, які люблять помірне тепло.

Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж

Сучасна упаковка на блискавки і з ручками, виготовлена ​​з поєднання ПВХ та спанбонд. Підходить як для транспортування ковдри, так і для зберігання. Вставки з спанбонду прекрасно пропускають повітря, що дозволяє уникнути парникового ефекту.

Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж

Рекомендований догляд. Що б ковдру завжди залишалося повітряним і м'яким бажано щодня струшувати і розрівнювати вироби, для забезпечення циркуляції повітря. Кілька разів протягом року необхідно провітрювати ковдру, при вологості повітря не вище 60-65% і уникаючи прямих сонячних променів. При забрудненні можна використовувати тільки щадну суху хімчистку. Зберігати в затемненому і провітрюваному приміщенні.

Ковдра Billerbeck Наталія полегшене Беж Вся продукція сертифікована і пройшла санітарно-епідеміологічну експертизу
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари