Матрац ортопедичний Denim Bermuda

Код товару:
023004
До конца акции осталось:

4 187 грн.

4 652 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Denim Bermuda
Виробник: Denim
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 4/5 Жорсткий / Підвищена жорсткість, 5 Підвищена жорсткість, 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Кокосова койра, Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 130 кг
Висота (см): 21
Матеріал чохла: Стрейч
Додаткові властивості: Ефект "Зима / Літо"
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Матрац ортопедичний Denim Bermuda - це двостороння модель "перевертиш" з різною жорсткістю і якісним наповненням. Бажаний комфорт варіюється від помірної жорсткості до підвищеної. Матрац оснащений надійною системою підтримки на основі пружинного блоку Pocket Spring. Дана модель призначена для тих, хто вважає за краще спати на жорстких поверхнях, а також для людей з вагою більше 90 кг Підвищена міцність матраца дозволяє йому витримувати значну вагу тривалий час.

Склад матраца Denim Bermuda

Матрац ортопедичний Denim Bermuda
  • Чохол - тканина стрейч з об'ємною прошивкою
  • Піна
  • Латексованая кокосова койра
  • Extra felt з подвійним рівнем захисту
  • Пружинна система «Pocket Spring»
  • Єврокаркас.

Висота матраца Denim Bermuda - 21 см, максимальне навантаження на 1 спальне місце - 130 кг. В основі матраца-блок незалежних пружин Pocket Spring, який забезпечує правильне положення хребта під час сну. Настилочні шари підвищують комфортабельність і додають необхідні анатомічні властивості. Приємний бонус - ефект зима/літо. Матрац розрахований на високі навантаження і представлений у всіх популярних розмірах, так само є можливість замовити нестандартний розмір.

 

Опис матеріалів і властивості матраца Denim Bermuda

 

Матрац ортопедичний Denim Bermuda

Pocket Spring - в даному блоці пружини розташовані незалежно один від одного і поміщені в кишеньки з спанбонду. Таке розташування забезпечує правильну точкову підтримку хребта під час сну, відсутність ефекту коливання і рівномірно розподіляє навантаження по поверхні матраца.

Матрац ортопедичний Denim Bermuda

Пінополіуретан - це сучасний матеріал, еластичний і пружний. Анатомічний, підлаштовується під контури сплячого людина, а так само не накопичує пил і гіпоалергенний.

Матрац ортопедичний Denim Bermuda

Необхідну жорсткість матрацу надає наявність в його складі кокосової койри. Це природний матеріал з волокон кокосового горіха, екологічно чистий, твердий і повітропроникний. Для довговічності кокосову койру латексируют, цей процес збільшує її термін експлуатації і запобігає випадання окремих волокон.

Матрац ортопедичний Denim Bermuda

Extra Felt служить захисною прошарком між пружинним блоком і м'якими шарами матраца. Він забезпечує додаткову пружність, підвищує експлуатаційні характеристики матраца.

Матрац ортопедичний Denim Bermuda

Єврокаркас необхідний для підтримки форми матраца і являє собою прямокутні бруски з щільного пінополіуретану, розташовані по периметру. Використання еврокаркаса дозволяє уникнути деформації виробу і подовжує термін його служби.

 

Матрац ортопедичний Denim Bermuda

Чохол виконаний із бельгійського стрейчу з високим вмістом еластичних волокон, тривалий час не втрачає форму і відмінно пропускає повітря, не вицвітає. Тканина не електризується і приємна на дотик.

Матрац ортопедичний Denim Bermuda

Ефект зима-літо в матраці досягається завдяки використанню овечої вовни і натуральної бавовни. Для забезпечення прохолоди, свіжості і гігроскопічності літня сторона матраца простібана з бавовняною ватою, а для створення комфортного мікроклімату взимку чохол простегивают з натуральною вовною.

 

 



 

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари