Матрац ортопедичний на пружинному блоці з кокосом sleep & Fly Organic Омега (Omega)

Код товару:
003595
До конца акции осталось:

5 517 грн.

6 896 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний на пружинному блоці з кокосом sleep & Fly Organic Омега (Omega)
Виробник: Sleep&Fly Organic
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 5 Підвищена жорсткість
Наповнення матраца: Пінополіуретан, Кокосова койра
Навантаження на спальне місце: 150 кг
Висота (см): 23
Додаткові властивості: Climat Control
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Матрац Омега (Omega) Sleep&Fly Organic - це сучасна модель на основі пружинного блоку незалежних пружин IQ Spring. Матрац повышеной жорсткості з різноманітним наповненням м'яких шарів. Ця модель прекрасний вибір для людей тих, що цінують комфорт, сучасні технології і високу якість.

Склад матраца Омега (Omega) Sleep&Fly Organic по шарах

Состав матраса Омега (Omega) Sleep&Fly Organic по слоям.

1.Чохол Organic cotton.
2.Carbon Foam.
3.Bio cocos.
4.Eco felt.
5.Пружинний блок IQ Spring.
6.Єврокаркас.

Матрац Омега (Omega) Sleep&Fly Organic – це двостороння модель, заввишки 23 см, з якісним наповненням і прекрасними оротопедическими і анатомическми властивостями. Модель надійна, витримує навантаження до 150 кг на 1 спальне місце. Підвищена жорсткість підійде для тих хто любить спати на твердій поверхні, а так само для людей з надмірною вагою.

Опис матеріалів матраца Омега Sleep&Fly Organic

Чохол Organic cotton -  не електризується, створює оптимальний мікроклімат, добреь» шкірі, витримує високі навантаження.

Bio cotton.

Climat Control –  система клімат регуляції за рахунок застосування клімат волокон в чохлі матраца. Клімат волокна високоеластична порожниста структура, що забезпечує регулювання термобаланса, досягаючи таким чином природного мікроклімату.

Climat control.

Carbon Foam – високоеластичний екологічно чистий матеріал забезпечує вільну циркуляцію повітря і активно відводить вологу, нейтралізує запахи і захищає від електромагнітний хвиль. Carbon Foam володіє бактерицидными властивостями на молекулярному рівні.

Carbon Foam

Bio cocos – натуральний матеріал, зроблений з волокон кокосового горіха. Просякнутий натуральним латексом, не вбирає вологу, дозволяє проникати повітрю всередину матраца. Bio cocos довговічний, гігієнічний, еластичний, гипоаллергенен, готується, усе це, робить його ідеальним наповнювачем для матраців.

Bio cocos

Eco felt  екологічно чистий матеріал, виготовлений з натуральних вовняних і бавовняних волокон. Eco felt використовують для регулювання жорсткості матраца і для захисту м'яких шарів від пружинного блоку.

Eco felt

IQ spring - це інноваційна пружина, яка підлаштовується під зміни навантаження і забезпечує м'якість і оптимальну підтримку. Пружина IQ spring має незвичайну форму: вона широка в основі і вузька посередині, тим самим створює максимально функціональну підтримку хребта. У одній пружині сконцентровані відразу декілька рівнів жорсткості, тобто матрац на пружинному блоці IQ spring можна вважати універсальним.

Пружина IQ spring

Максимальне навантаження 150 кг Максимальная нагрузка.
Жорсткість матраца 5. Жесткость матраса.
2017-04-04

Покупал матрас Омега, я люблю спать на жестком матрасе поэтому остался очень доволен покупкой.
Отдельно хочу оставить отзыв о магазине Мир Дома очень понравилось скорость работы, и приятные бонусы при покупке в виде бесплатной доставки и гаматрасника в подарок

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари