Матрац ортопедичний на пружинному блоці sleep & Fly Organic Епсілон (Epsilon)

Код товару:
003596
До конца акции осталось:

5 062 грн.

5 955 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний на пружинному блоці sleep & Fly Organic Епсілон (Epsilon)
Виробник: Sleep&Fly Organic
Тип матраца: З незалежним пружинним блоком
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 150 кг
Висота (см): 24
Додаткові властивості: Climat Control
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Матрац Эпсилон (Epsilon) Sleep&Fly Organic - з ортопедичним ефектом на основі пружинного блоку IQ Spring. Матрац розроблений для людей вагою до 150 кг М'яким шаром матраца є натуральна піна Carbon Foam. Прошарком між пружинним блоком і настильними шарами являеться Eco felt. Чохол матраца виготовлений з bio cottona із застосуванням клімат волокон.

Склад матраца Эпсилон (Epsilon) Sleep&Fly Organic

Матрац ортопедичний на пружинному блоці sleep & Fly Organic Епсілон (Epsilon) 1.Чохол Organic cotton.
2.Carbon Foam.
3.Eco felt.
4.Пружинний блок IQ Spring.
5.Єврокаркас.

Матрац Эпсилон (Epsilon) Sleep&Fly Organic – це двостороння модель, заввишки 24 см, з якісним наповненням і прекрасними ортопедичними і анатомическми властивостями. Модель надійна, витримує навантаження до 150 кг на 1 спальне місце. Жесткость"4" підійде для тих хто любить спати на твердій поверхні, а так само для людей з надмірною вагою.

Опис матеріалів і властивості матраца Эпсилон Sleep&Fly Organic

Bio cotton.

Чохол Organic cotton -  не електризується, створює оптимальний мікроклімат, добре вбирає вологу, дозволяє «дихати» шкірі, витримує високі навантаження.

Climat control.

Climat Control –  система клімат регуляції за рахунок застосування клімат волокон в чохлі матраца. Клімат волокна високоеластична порожниста структура, що забезпечує регулювання термобаланса, досягаючи таким чином природного мікроклімату.

Carbon Foam Carbon Foam – високоеластичний екологічно чистий матеріал забезпечує вільну циркуляцію повітря і активно відводить вологу, нейтралізує запахи і захищає від електромагнітних хвиль. Carbon Foam має бактерицидні властивості на молекулярному рівні.

Eco felt

Eco felt екологічно чистий матеріал, виготовлений з натуральних вовняних і бавовняних волокон. Eco felt використовують для регулювання жорсткості матраца і для захисту м'яких шарів від пружинного блоку.

Пружина IQ spring

IQ spring - це інноваційна пружина, яка підлаштовується під зміни навантаження і забезпечує м'якість і оптимальну підтримку. Пружина IQ spring має незвичайну форму: вона широка в основі і вузька посередині, тим самим створює максимально функціональну підтримку хребта. У одній пружині сконцентровані відразу декілька рівнів жорсткості, тобто матрац на пружинному блоці IQ spring можна вважати універсальним.

Максимальная нагрузка. Максимальне навантаження 150 кг
Жесткость матраса. Жорсткість матраца 4.

2018-03-22

Месяц назад приобрели матрас сыну, на подростковую кровать, размер 90 на 200. Спать очень удобно, ребенок доволен. Матрас хороший, выдерживает даже если я ложусь рядом или папа. Спасибо менеджеру Яне за консультацию и помощь в выборе матраса. Доставили быстро и бесплатно.

2017-04-04

Купили матрас и очень довольны, претензий вообще нет! У нас с мужем очень разный вес (76 и 120 у мужа) , спать очень комфортно и удобно, спим великолепно. Приятным бонусом от магазина стала бесплатная доставка и еще наматрасник подарили :) Собираемся купить такой же родителям. Спасибо магазину Мир Дома !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари