Матрац ортопедичний Лідс Матролюкс

Код товару:
024360

Гарантія 18 міс.

5 307 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Лідс Матролюкс
Виробник: MatroLuxe
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Навантаження на спальне місце: 140 кг
Висота (см): 18
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 18 мес.

Матрац Лідс - це модель з жорстким рівнем жорсткості, яка добре тримає форму, добре пропускає повітря і не збирає вологу. Основа матраца – блок ортопедичної піни з підвищеною щільністю, яка гарантує незалежну підтримку спини та забезпечує необхідне розслаблення м'язів. Матрац Лідс - це модель з якісним наповненням, спеціально розроблений для людей, які піклуються про своє здоров'я і віддають перевагу повноцінному відпочинку.

Склад Матрацу Лідс Матролюк

Футон 2 1.Чохол - тканина стрейч.
2.Піна Air Foam.

Матрац Лідс – це модель заввишки 18 см, розрахована на навантаження до 140 кг на 1 спальне місце. Наявність у складі матраца ортопедичної піни з підвищеною щільністю робить цю модель зручною та комфортною для відпочинку.

Опис матеріалів матрацу Лідс

Like Піна Air Foam - це сучасний матеріал, насичений киснем, еластичний і пружний. з підвищеною щільністю, який гарантує незалежну підтримку спини та забезпечує необхідне розслаблення м'язів. Піна забезпечує комфортні умови під час сну, а також не накопичує пил і гіпоалергенна.
Матрац  ортопедичний Лідс Матролюкс Чохол із тканини стрейч, прошитий льоном, міцний і зносостійкий, дуже простий у догляді, приємний на дотик та презентабельний на вигляд.
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари