Матрац ортопедичний Сяйво Матролюкс

Код товару:
024556

Гарантія 2 роки

7 238 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Сяйво Матролюкс
Виробник: MatroLuxe
Жорсткість матраца: 3/4 Середній / Жорсткий
Навантаження на спальне місце: 150 кг
Висота (см): 20
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 24 міс.

Матрац Сяйво - це модель із середнім/жорстким рівнем жорсткості. Основа матрацу - блок ортопедичної піни. Матрац Сяйво - це модель з якісним наповненням, спеціально розроблений для людей, які дбають про своє здоров'я і віддають перевагу повноцінному відпочинку.

Склад матрацу Сяйво Матролюкс

Матрац ортопедичний Сяйво Матролюкс Чохол – стрейч жаккард прошитий піною Memory.
Блок ортопедичної піни.
Стрейч жаккард прошитий льоном.

Матрац Сяйво – це модель заввишки 20 см, розрахована на навантаження до 150 кг на 1 спальне місце. Наявність у складі матрацу блоку ортопедичної піни робить цю модель дуже зручною, на якій комфортно відпочивати.

Опис матеріалів матрацу Сяйво Матролюкс

     

Матрац ортопедичний Сяйво Матролюкс Блок ортопедичної піни – це сучасний матеріал, еластичний та пружний, який гарантує незалежну підтримку спини та забезпечує необхідне розслаблення м'язів. Піна забезпечує комфортні умови під час сну, а також не накопичує пил та гіпоалергенна.
 Матрац ортопедичний Сяйво Матролюкс Піна Memory Foam - це високоеластичний матеріал з ефектом пам'яті, який реагує на масу і температуру тіла і самостійно адаптується до форми і ваги сплячої людини. Даний наповнювач дуже анатомічний і сприяє комфортному сну, так як делікатно підтримує і не перетискає судини.
 Матрац ортопедичний Сяйво Матролюкс Чохол - з тканини жаккард міцний і зносостійкий, дуже простий у догляді, приємний на дотик і презентабельний на вигляд.
Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари