Стіл обідній Атлант 138 см Loft design

Код товару:
020829

4 990 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на Стіл обідній Атлант 138 см Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал каркаса: Метал
Розміри (Шир/Вис/Гл), см: 138х76,2х70
Ширина, см: 138
Висота, см: 76,2
Глибина, см: 70
Розкладний: Ні
Гарантія: 12 міс.

Стіл обідній Атлант 138 см Loft design - це сучасна модель в стилі лофт. Поєднання масивної стільниці (32 мм) з міцними опорами з металу дає відчуття надійності і добротності, але при цьому зовнішній вигляд моделі елегантний і лаконічний. Стіл ідеально впишеться в інтер'єр сучасної кухні.

Конструкція міцна, витримує значні навантаження, легко збирається і не втрачає презентабельного зовнішнього вигляду навіть при частих переїздах. Для тривалої служби стільниці рекомендуємо використовувати підкладки під гарячі страви.

Забарвлення стільниці варіюється від натурально-світлого кольору «Дуб Борас» до насичено-темного «Венге Корсика», поверхня стола приємна на дотик, із зображенням природної структури дерева. Металевий каркас пофарбований порошковою фарбою.

Особливості та переваги:

  • Сучасний дизайн в стилі лофт;
  • Стільниця з ЛДСП 32 мм з кромкою ПВХ 2 мм;
  • 4 варіанти забарвлення стільниці;
  • Металеві опори, труба 60х30 мм;
  • Повстяні накладки для ніжок;
  • Гарантія - 12 місяців.

Використовувані матеріали і комплектація

 Стіл обідній Атлант 138 см Loft design

Для виготовлення стільниці використовується ламіноване ДСП 32 мм. Використовується тільки матеріал класу Е1, який виробляється без формальдегіду і безпечний для оточуючих. Висока якість ЛДСП і багата фактура забарвлення підкреслюють привабливий зовнішній вигляд стільниці. Міцна кромка (2 мм), стійка до розшарування і надійно захищає торці столу від вологи і пошкоджень.

 Стіл обідній Атлант 138 см Loft design

Для зручності і простоти збірки стіл оснащений докладною інструкцією і якісною фурнітурою. У комплекті з болтами йде ключ-шестигранник.

 Стіл обідній Атлант 138 см Loft design

Ніжки столу виконані з металевої труби 60х30 мм. Міцність металу обумовлено його якістю і методом обробки - холодна прокатка. Даний метод підвищує міцність і твердість металу і в цілому поліпшує фізико-механічні властивості. Порошкове покриття на всіх металевих елементах довговічне і стійке.


Варіанти забарвлень ДСП

 Стіл обідній Атлант 138 см Loft design  Стіл обідній Атлант 138 см Loft design  Стіл обідній Атлант 138 см Loft design  Стіл обідній Атлант 138 см Loft design
Горіх Модена Дуб Борас Венге корсика Дуб палена

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари