Подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design

Код товару:
019043

8 390 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал стільниці: ДСП
Форма столу: Прямий
Матеріал каркаса: Метал
Ширина, см: 135
Висота, см: 75
Глибина, см: 140
Гарантія: 12 міс.

Подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design - це не просто зручна і красива модель, а новий погляд на організацію робочого місця в офісі, який дозволяє заощадити вільний простір і гроші. Стіл розрахований на одночасну роботу двох співробітників, конструкція надійна, зручна і простора, додає відчуття згуртованості і   підвищує командний дух.

Стільниця з якісного ЛДСП 16 мм трохи піднята над каркасом, що створює відчуття"ширяння в повітрі", а насичена забарвлення, не тільки приємна на дотик, але і стійка до стирання. Суворі, прямі лінії столу дисциплінують і налаштовують на робочу атмосферу. Металеві ніжки підкреслюють приналежність моделі до стилю лофт, який з кожним роком набирає все більшої популярності, завдяки своїй простоті і функціональності.

Подвійний стіл Q-140 універсальний, його можна використовувати як для письма, так і для роботи за комп'ютером. Міцна конструкція з металу та якісного ЛДСП витримує значні навантаження, легко збирається і не втрачає презентабельного зовнішнього вигляду навіть при частих переїздах.  

Забарвлення стільниці варіюється від натурально-світлого кольору "Дуб Борас" до насичено-темного "Венге Корсика", поверхня стола трохи шорстка на дотик, з імітацією текстури дерева. 

Особливості та переваги:

  • Сучасний дизайн в стилі лофт;
  • Стільниця з ЛДСП 16 мм з кромкою ПВХ 2 мм;
  • Металевий каркас: труба профілем 50х25 мм і поздовжні балки під стільницями 40х20 мм;
  • Регульовані ніжки.

Використовувані матеріали і комплектація

Подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design Для виготовлення стільниці використовується ламіноване ДСП 16 мм Swiss Krono. Даний матеріал класу Е1 виробляється без формальдегіду і безпечний для оточуючих. Процес ламінування здійснюється з використанням меламінових смол. Висока якість ЛДСП і багата фактура забарвлення підкреслюють привабливий зовнішній вигляд стільниці. 2-х міліметрова міцна крайка, стійка до розшарування і надійно захищає торці столу від вологи і пошкоджень.
Подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design

Для зручності і простоти збірки стіл оснащений докладною інструкцією і якісною фурнітурою. У комплекті з болтами йде ключ-шестигранник.

Подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design

Каркас столу виконаний з металевої труби товщиною 2 мм. Міцність металу обумовлено його якістю і методом обробки - холодна прокатка. Даний метод підвищує міцність і твердість металу і в цілому поліпшує фізико-механічні властивості. Порошкове покриття на всіх металевих елементах довговічне і стійке.

Подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design

Регульовані ніжки дозволяють виставити стіл рівно, а також запобігають появі подряпин на підлозі покриття.

Варіанти забарвлення ДСП

Подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design Подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design Подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design Подвійний письмовий стіл Q-140 Loft design
Горіх Модена Дуб Борас Венге Луізіана Дуб палена

2020-02-29

Вирішили оновити меблі в нашому офісому приміщені. Мені дали завдання підібрати кілька варіантів, особисто мені сподобався цей варіант і майже всі проголосували за нього!!!
У нас компанія по бухгалерському обслуговуванню, можливо цей відгук комусь допоможе при виборі меблів. Купували ще мобільні тумби з центральним замком, стелажи, куди доречі чітко стають папки-сергератори. Тепер наш офіс виглядає стильно, модно і сучасно :) Дівчаткам велика подяка за приємну співпрацю.

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари