Фильтры

Ціна

1883 грн. - 14070 грн.

Матеріал стільниці

Ширина, см

74 - 190

Висота, см

59 - 170

Глибина, см

48 - 163

Расширенный поиск

Форма стільниці

Нет выбора для этой группы

Стиль

Нет выбора для этой группы

Письмові столи 

популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні
популярності
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
новизні

Ці письмові столи в квітні 2024

Письмові столи Ціна
Стіл письмовий G-135-16 Loft design 5 090 грн.
Стіл письмовий L-2p з шухлядами Loft design 5 190 грн.
Стіл письмовий СП-06 (лівий) Maxi Mebli 3 285 грн.
Офісний стіл Т2 Doros Антрацит 1 980 грн.
Офісний стіл-трансформер Т8 Doros Білий/Тахо 2 970 грн.

Найчастіні питання про Письмові столи

Письмові столи

Люди творчих професій в Україні, вчені, школярі, студенти проводять чимало часу за письмовим столом. Як правильно вибрати стіл для занять: не просто красивий і сучасний, але зручний, ергономічний і безпечний?

Розміри письмового столу

Головним обмежуючим фактором є розміри кімнати. Наприклад, кімната маленька, до того ж, виконує одночасно декілька функцій. Наприклад, спальня і робочий кабінет, дитяча та кімната для шкільних занять. Якщо ж кімната досить простора, то габарити вироби визначаються особистими антропометричними даними власника, ціновою категорією і смаковими уподобаннями (в плані дизайну і матеріалів виготовлення). в залежності від того, де ви запланували розмістити письмовий стіл, розрізняють прямі (лінійні) і кутові конструкції.

Стіл письмовий: стандартні розміри вироби

Висота 0,75-0,78 м. Це відповідає значенню середнього зросту людини. Ширина стільниці 0,7 м. Такі габарити стільниці дозволяють писати і тримати перед собою розкриту книгу. Конструкція письмового столу. Це питання також необхідно продумати до того як відправитися за покупкою. чи потрібна тумбочка з дверцятами, скільки необхідно висувних ящиків, як розмістити оргтехніку на столі? Розміри предметів оргтехніки та їх кількість також потрібно врахувати. Окремі моделі письмових столів в Києві оснащені полицями для розміщення книг. Особливо ця опція корисна для студентів або школярів. Якщо книг не дуже багато, & mdash; у вас є реальна можливість заощадити на придбанні книжкової шафи. А необхідна література постійно буде знаходитися під рукою.

Матеріали виготовлення

Масивна дерево. Практичний, довговічний, екологічно чистий матеріал, який при необхідності добре реставрується. МДФ & mdash; матеріал, отриманий пресуванням деревних стружок, відповідно до особливої ​​технологією. Вартість МДФ набагато нижче, ніж натуральної деревини. При цьому, матеріал міцний і екологічно безпечний. ЛДСП & mdash; самий бюджетний і, мабуть, найпопулярніший варіант при виготовленні письмових столів. Сучасні технології зробили ЛДСП набагато безпечніше. Однак, при покупці виробів з цього матеріалу потрібно поцікавитися наявністю сертифіката якості. Вміст формальдегіду в матеріалі повинно відповідати нормативам. Скло. Стільниця з цього матеріалу виглядає красиво, але зручним такий стіл назвати не можна. Полікарбонат. Міцний, надійний, незвичайний на вигляд варіант. Головні його переваги & mdash; нестандартність зовнішнього вигляду і доступна ціна.

Технологічні нюанси вибору

Якщо письмовий стіл оснащений викочування тумбочкою або висувною поличкою для розміщення комп'ютерної клавіатури, потрібно особливо уважно підійти до якості фурнітури. Правило & ldquo; чим дорожче, тим краще & rdquo ;, звичайно, працює. Але вибирати моделі з & ldquo; зашкалює & rdquo; ціною нерозумно і недоцільно. Бажано, щоб стільниця (з міркувань безпеки) мала закруглені кути, але тут все залежить від ваших особистих побажань. Якщо стіл виконаний з ДСП, обов'язково зверніть увагу на якість кромки. Оптимальний варіант матеріалу для кромки & mdash; ПВХ, хоча і меламиновая кромка досить якісна. Розглянемо найпопулярніші стильові рішення.

Класика

Це обґрунтоване і навіть трохи важкувата конструкція. Для виготовлення найчастіше використовується натуральна деревина (вишня, дуб, горіх). В основі & mdash; одна або дві тумби, іноді у верхній частині є ящик для канцелярського приладдя.

Кантрі

Стіл письмовий, виконаний в цьому стилі, багато в чому нагадує класику. З тією різницею, що помпезності стиль & ldquo; кантрі & rdquo; позбавлений начисто. Для & ldquo; сільського & rdquo; письмового столу підходить грубо оброблена деревина (звичайно ж, це вміла імітація).

Сучасні стилі

Ці письмові столи візуально легше і витонченіше класичних і кантрі. Задня стінка часто відсутня: тільки стільниця на чотирьох ніжках. Тумба-подстолье, як правило, виготовляється викочування. Для столів в сучасному стилі характерна універсальність. Крім прямого призначення, вони можуть використовуватися і в якості обіднього столу.

Етнічний стиль

Це дорогі моделі, для виготовлення яких використовується натуральна деревина екзотичних сортів. Як правило, це унікальні вироби, які виготовляють на замовлення. Столи обробляють декором з тисненням під слонову, зміїну або крокодилячу шкіру.

Лофт

Письмовий стіл & ldquo; лофт & rdquo; & Mdash; це поєднання дерев'яної стільниці і металевих опор. Вітається така особливість, як штучне зістарювання деталей (відколи, тріщини, потертості). Такий виріб, вміло вписане в інтер'єр, створює своєрідну атмосферу міської розкоші. Добре буде виглядати в лофт-інтер'єрі і модель, виготовлена ​​з полікарбонату. На сайті інтернет-магазину Світ Удома ви зможете вибрати письмовий стіл на власний смак, для самих різних інтер'єрів. Всі вироби в каталозі мають сертифікат якості. Оформляйте замовлення і насолоджуйтеся вдалою покупкою.

Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.