Стіл письмовий L-2p з одною шухлядою Loft design

Код товару:
025984

4 390 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на стіл письмовий L-2p з одною шухлядою Loft design
Виробник: Loft design
Матеріал стільниці: ДСП
Форма столу: Прямий
Матеріал каркаса: Метал
Ширина, см: 120
Висота, см: 75
Глибина, см: 65
Гарантія: 12 міс.

Письмовий стіл L-2p з одною шухлядою – це максимально функціональний стіл у стилі мінімалізм. Він впишеться у будь-який інтер'єр. Поєднання металевих елементів і ДСП - не тільки данина сучасним тенденціям, воно дозволяє зробити конструкцію міцною і водночас стрункою. Це відмінний варіант робочого столу для офісу чи письмового столу для школяра. Завдяки наявності лише одної шухляди, ви зможете завжди підтримувати порядок на робочому місці.

Каркас столу виготовлений із металевої труби профілем 25*25 мм, товщина стінки металу 1,2 мм. Тримач для ящика вирізаний із листового металу товщиною 2 мм. Металеві елементи пофарбовані в чорний колір способом порошкового фарбування та запіканням у печі.

Доступні чотири кольори ДСП: Венге Луїзіана - найбільш темне забарвлення, Дуб Палена - сіро-коричнева, Горіх Модена - коричнево-руда, Дуб Борас - світла.

Скриньки комплектуються телескопічними напрямними повного висування. Внутрішні розміри ящика: 260 мм – ширина, 434 мм, 75 мм – висота.

Ви все ще працюєте за старим столом? Подаруйте собі функціональний та гарний стіл із ящиками і ваша продуктивність зросте. Адже працювати чи вчитися за таким столом набагато приємніше.

Варіанти забарвлень ДСП

Стіл письмовий L-2p з одною шухлядою Loft design Стіл письмовий L-2p з одною шухлядою Loft design Стіл письмовий L-2p з одною шухлядою Loft design Стіл письмовий L-2p з одною шухлядою Loft design
Горіх Модена Дуб Борас Венге Лузиана Дуб Палена

Ви можете купити Письмовий стіл L-2p з шухлядами в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Письмовий стіл L-2p з шухлядами з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари